torsdag 13. september 2012

Notatbok - Poppydesign

Skolesesongen er jo i gang for fult og jeg fant ut at jeg skulle lage en notatbok som Felix kunne få fine kommentarer i. En bok til ros rett og slett! Da er serien "From a Man's view" perfekt til tøffe gutte prosjekter!


 "From a Man's view" er en av de nyeste seriene fra Poppy Design. Du får kjøpt de rundt om i landet hos Panduro.

Jeg har prøvd å holde boka litt tøff med et gear trykket ut i grungepaper. Har brukt litt mist fra Tattered Angels som passer til den turkise fargen på papiret. Har også malt en bit med papp og brukt trykk knapper. 
Arket er så tøffe!! Digger dette med hjulsporene på og det var perfekt for forsiden av boken..


Innsiden pyntet jeg med dette stjerne arket som er fra samme serie. Lekkert, herlig og ordentlig gutte tøft. Boken satte jeg sammen ved bruk av Bind it all. Størrelsen på boka er 12cm x 15cm.

Nå er det bare noen få dager til jeg resier til Italia.. Må pakke litt i kveld og i morgen skal jeg faktisk klippe håret.. Det er vel ca 1,5år siden sist.. Jepp frykt for frisører! ;) Takk for at du tok tid til å stoppe innom meg!

A little notebook made with Poppydesigns newest collection called "From a Man's View". I really love the dirty boyish style over it. These small note book is for my son to use in school to get positiv feedback in. Thanks for stopping by! 

1 kommentar:

Vibeke sa...

Helt utrolig kul bruk av de arkene!! Du er på riktig designteam - det er helt sikkert:) Flink er du:)