mandag 10. desember 2012

Juleboks

Enda kort som jeg lagde til kurs på Bikuben i oktober. Er jo passende å vise fram den nå som det bare er 14 dager igjen til jul. Dette kortet fant jeg oppskrift av på Youtube, synes det var så kult at jeg måtte bare prøve  det selv. 

Her er det brukt papirer fra Pion Design, dies fra Sizzix. roser, punch fra Ek success og Martha Stewart. 

Snøkrystallen er stanset ut av en Sizzix dies, malt med Snow Cap dabber og strødd glitter på toppen. Båndet er knytt rundt den ene armen på snøkrystallen og festet på et lite charm. Jentene er klipt ut et Pion Design ark. Bakgrunnen de er festet på er et stempel fra Prima som er klipt ut. 


Slik ser esken ut når den er brettet ut. Det er en ganske enkelt oppskrift du kan følge. Legger inn Youtube video på kortet her: 


Nå er det altså ikke lenge til jul.. bare 14dager og om 3 dager reiser vi til Bulgaria på juleshopping! Gleder meg masse!! Har aldri vært i Bulgaria, så det blir så spennende. Takk for at du stakk innom meg! :)

I made this box card with papers from Pion Design. I found a recipe on it on Youtube. I loved this idea and had to try to make it! :) Thanks for stopping by! :)3 kommentarer:

Synnøve sa...

Så lekker denne boksen er!

God førjulstid til deg og dine!

Stor klem fra Synnøve

Vibeke sa...

Denne var rett og slett vakker!! Digger:):)
God tur :)

Nora sa...

Nydelig boks-kort Yasmin :)
Ønsker deg og dine ei fin adventstid og god jul !