torsdag 20. desember 2012

Kong Vinter - Art Anthology & Basically Bare

Denne uken over på Art Anthology Bloggen har vi en blogswap uke med Basically Bare. Jeg har egentlig ikke brukt så mye av de produktene før, men det er fordi jeg ikke har funnet så mye av de i de norske nettbutikkene. Teamet for mitt album ble vinter. Jeg kalte boka mi "Kong Vinter" og jeg har skrevet litt om hvorfor jeg ikke liker og liker vinter.

Over at the Art Anthology blog we are having a blogswap with Basically Bare! I haven't used Basically Bare products much before because I live in Norway and you can't find it much locally so I was super excited to try some of them out. :) My theme for the albm is Winter.. We sometimes call winter "Kong Vinter". That translate to "King Winter". This album is about why I don't like and do like wintertime..

Jeg fikk et super herlig mini album med papp sider og chipboard innesider. Digget det vilt. Jeg har virkelig lekt meg med Colorations på dette albumet. Malte alle de stedene hvor jeg rev i boken med gesso og mistet med colorations sprayene: Waimea Bay, Focus og Lark. Fantastisk kul fargekombinasjon. Jeg malte også med linen Sorbet på toppen av snøkrystallene og filt blomstene fra Basically Bare. Digget canvas bladene.. de var herlige! :)

I got this super cute mini album with cardboard covers and chipboard insides.. Loved it! Had to do something with it. I played alot with colorations on this mini album. I painted the torn pieces with gesso and misted with theWaimea Bay, Focus and Lark. Loove this color combo. I also painted with linen sorbet on the top of the flowers from Basically Bare and the snowflakes I diecuted out from a Sizzix die. Must admit that I just fell in love with those canvas leaves.. Sooo cool.

Her er det bilder av noen av sidene inne i albumet. 

Here are some pictures of some of the pages inside the album: 


Mini albumet har også et side laget av plastikk. Sorbet funker perfekt på plastikk også. Jeg brukte en stensil for å få til den formen jeg ville ha. :) 

The mini album also had a plastic page inside.. The sorbet works awesome on the plastic. I used a stensil to get the shape I wanted. 
Et nær bildet av Trolley Grey Sorbet som jeg brukte til å lage snøkrystallen på plastikk siden.

A close up of the trolley grey sorbet I used to make a snowflake on the plastic album side. 
Jeg lagde også en juletag med basically bare produkter. 

That was some of the pages inside the mini. I also made a small christmas tag :)

Jeg fikk også et kjempe kul kamera diecut som jeg malte med gesso og linen Sorbet. Etter at jeg hadde malt og før det tørket strødde jeg litt mica flakes på kameraet. Sorbet kan brukes som lim til å lime diverse ting før det har tørket. 

The camera diecuts was perfekt to create this tag. I used gesso and linen to paint the camera diecut. I also added a bit of mica flakes. The Sorbet kan also be used as adhesive to add different elements to.

Takk for at du stakk innom meg i dag.. Alle er vel like julestresset som det jeg er.. :) Ha en riktig god jul alle sammen! Og jeg håper at det ikke bare er jeg som har planer om å sitte litt på hobbyrommet i romjulen! :)

Thanks for stopping by! Merry Christmas!


2 kommentarer:

Arnlaug sa...

For eit fantastisk album! No fekk eg og lyst til å prøva da;-)

Tagen og er nydelig:-)

Vibeke sa...

NYDELIG album!! Dette var virkelig lekkert!! Takk for inspirasjonen:)

Gleder meg til å følge deg i 2013 også:)