torsdag 13. september 2012

Notatbok - Poppydesign

Skolesesongen er jo i gang for fult og jeg fant ut at jeg skulle lage en notatbok som Felix kunne få fine kommentarer i. En bok til ros rett og slett! Da er serien "From a Man's view" perfekt til tøffe gutte prosjekter!


 "From a Man's view" er en av de nyeste seriene fra Poppy Design. Du får kjøpt de rundt om i landet hos Panduro.

Jeg har prøvd å holde boka litt tøff med et gear trykket ut i grungepaper. Har brukt litt mist fra Tattered Angels som passer til den turkise fargen på papiret. Har også malt en bit med papp og brukt trykk knapper. 
Arket er så tøffe!! Digger dette med hjulsporene på og det var perfekt for forsiden av boken..


Innsiden pyntet jeg med dette stjerne arket som er fra samme serie. Lekkert, herlig og ordentlig gutte tøft. Boken satte jeg sammen ved bruk av Bind it all. Størrelsen på boka er 12cm x 15cm.

Nå er det bare noen få dager til jeg resier til Italia.. Må pakke litt i kveld og i morgen skal jeg faktisk klippe håret.. Det er vel ca 1,5år siden sist.. Jepp frykt for frisører! ;) Takk for at du tok tid til å stoppe innom meg!

A little notebook made with Poppydesigns newest collection called "From a Man's View". I really love the dirty boyish style over it. These small note book is for my son to use in school to get positiv feedback in. Thanks for stopping by! 

tirsdag 4. september 2012

Anerledes Konfirmasjonskort - Poppy Design

I helgen var jeg så heldig om å bli spurt om jeg ville fotografere i datteren til en kollegas konfirmasjon. Det vil jeg så klart. Jeg digger å ta bilder og jeg fotograferte i hennes eldste datter i fjor. Veldig stas. Måtte så klart lage et kort.. og jeg liker å være bittelitt anderledes :)


Jeg har brukt serien "Romance" fra Poppydesign som kom ut hos Panduro i våres til å lage "kortet" mitt. 


Jeg har laget kortet nesten som et minialbum uten bilder. Romance Kolleksjonen kom med die-cuts også. Jeg brettet en tag som et banner og festet på en tre bokstav fra Pink Paislee. Pyntet med diverse roser og blader samt en perle rad fra Kort & Godt. Selve kortet er festet på en gammel antikk nøkkel som man kan få kjøpt i enkelte bruktbutikker. 

Her har jeg brukt diverse stempler sånn som kronen og tekst stemplene. Sommerfuglen er fra Maya Road og laget i tre. Papiret delte jeg i små strimler og klipte de til bannere. 


Denne lekre diecuten kan man finne på diecut arket til "Romance" kolleksjon. Bokstavene er fra Prima. 


Denne chipboard figuren er fra Petaloo og så lekker. Den er embosset med hvit embossing pulver med glitter. Festet så en rose i armkroken hennes. Synes den passet godt til temaet. 

"Romance" kolleksjonen fra Poppy Design passer så godt til jente konfirmasjon og girly layouter. Takk for at du tittet innom meg! :) 

I made this card for a Confirmation. I like making my cards a bit different than usual. I've made this like a mini album with papers from Poppydesign. A norwegian Scrapbook paper manufacturer. I love this sweet papers and the fit perfectly for girly layouts and cards. Thanks for stopping by :) 

lørdag 1. september 2012

Spennende Nyheter!

En helt ny produsent av mixed media produkter ble annonsert i natt! Art Anthology.. 


De leverer produkter som stensiler, stempler, sprayer og dimensional gels. Dette blir så spennende! For en tid tilbake ble jeg spurt om jeg ville være med på designteamet til Art Anthology, og det kunne jeg selvfølgelig ikke si nei til. Jeg digger slike produkter de kommer ut med!! Jeg gleder meg til å teste ut produktene når jeg reiser til italia om 2 uker. :) Jentene som melder seg på kursene jeg skal ha på Tingvoll blir sannsynligvis de første i Norge til å prøve disse produktene. Om ingen Norsk scrappebutikk henger seg på å kjøper inn produkter da! :) Produktene er i salg fra 15. september. :)


Dette blir så spennende!! :)