søndag 28. april 2013

Bryllupskake - Inkido Layout

I morgen er det min tur på Inkido bloggen.. Annenhver mandag er min dag! :) Tenkte å vise frem layouten jeg har laget litt tidlgere, da jeg har laget den etter skissedilla skissen for denne uken..


Har rotet litt i bryllupsbildene mine og fant noen der vi skulle til å spise bryllupskaken. Sammen med noen romantiske Inkido papirer ble denne layouten til. 

Her er skissen jeg har lekt meg med: 


Og slik ble resultatet: 

Jeg har satt bildene litt nærmere hverandre, men har vel egentlig fulgt skissen. Arkene jeg har brukt er fra en tidligere Inkido serie som heter "Spring Time". Synes disse romantiske papirene passet godt til bryllupstema. Jeg har faktisk også fått klemt på et juleark.. hehe. 


Jeg har pyntet med blomster fra Prima og Storyteller. Disse "bestemors" rosene som de kalles er helt nydelige. Har også brukt en stensil til å lage litt liv i bakgrunn. Takk for at du tittet innom meg i dag! :) Ta en tur over på inkido bloggen for å få med deg andre flotte prosjekter med Inkido produkter! 

Tomorrow is my day over at the Inkido blog, but I showing you this a bit early because I wanted to join in Skissedilla's sketch challenge for this week. All papers are from Inkido! Thanks for stopping by! :) Please head on over to the Inkido blog for more Inkido based projects from the fab designteam. 

2 kommentarer:

Laetitia67 sa...

oh woaw such a beautiful page! Mmmm all the details are just amazing!!!! :)))))
thanks for playing with us at skissedilla :)
bizzzzzzzzzzzzzzzzzz

Eva sa...

Nydelig side Yasmin...romantisk og en herlig fargekombo :)