tirsdag 23. april 2013

My boys - Poppy layout

Ny uke for meg på Poppybloggen denne uken og jeg starter friskt med en layout jeg har laget med arkene fra de nyeste kolleksjonene til Poppydesign.


Jeg hadde lyst til å holde denne layouten i de sarte fargene som var på arkene, og har bare valgt å komplimentere med sarte ting også.. vel vel.. bortsett fra det sennepsgule da.. hihi... Jeg har laget denne layouten etter skisse nr 89 hos sketchabilities.. skissen ser slik ut:


Og slik ble layouten min.. 
De fleste arkene jeg har brukt er fra "Sky High" serien.. De har kule luftballonger på og litt drømmende utseende.. Har også brukt stemplene som er fra samme serie.. En utrolig kul stempel plate.. bør sjekkes ut! :)
Jeg har også fått pyntet med litt washitape fra Poppydesign.

Et lite close-up bilde av washitapen (den med skrift på) og de morsomme luftballongene jeg har klipt ut arkene.


 Takk for at du stoppet innom meg i dag.. Blir veldig veldig gla for kommentarer altså.. Og jeg prøver å besøke de som har vært å besøkt meg! :) 

It's my week over at the norwegian designer Poppydesign by Vibeke Spigseth and I'm starting it out with this layout. I made it after the april skecth at sketchabilities. I wanted it to keep it in the light colors.  Love the airballons. Thanks for stopping by today.. I'm be ever so happy for all and any comments.. :) 

4 kommentarer:

Antje sa...

en nydelig LO,
kommet litt nytt siden sist jeg var innom ...
kule stempler fra 3rd eye !

ønsker deg en fin dag,
Antje :)

Jonna sa...

Så lekker denne var! Herlige farger, og mange flotte detaljer.

Naiara sa...

I loved your layout!
Love the colors, the design, love!
Thanks for playing whit us at Sketchabilities!

steph63 sa...

great layout!thanks to play with this sketchabilities sketch!