onsdag 23. oktober 2013

4. Kl - Art Anthology Layout

Hei! Min tur på Art Anthology bloggen. Jeg har en liten steg for steg presentasjon å vise også. Litt hvordan jeg setter sammen bakgrunnen til en layout. Som utgangspunkt for layouten har jeg brukt Prima BAP :)


Velg et bakgrunnsark som ikke har så veldig fremtrendene mønster. Jeg bruker små resteark biter og limer de litt random rundt om på siden min. 


Visste du at Art Anthology har kommet ut med Gesso? Smør et tynt lag med gesso over de pålimte papirbitene.


Det neste jeg gjør da er å lage litt tekstur på bakgrunnen med Art Anthology Sorbet - Frost. Bruk en stensil og en palettkniv. Lag litt mønster her og der.


Deretter dekorer etter ønske. Jeg limer på ekstra papirbiter, blomster og andre dekor elementer. Her ser du også hvordan det ble med stensilen og frost sorbeten.


Ta colorations mister og hell farge i en kopp. En kopp for hver farge, bruk en myk pensel og masse av vann og mal over det du har limt på..


Her har jeg brukt to farger, Timeless og Waimea bay. Fargene blander seg flott sammen og gir den den nydelige grønnfargen.


Slik ble den ferdig.. Jeg har stemplet på sort med stempler fra Prima og deretter hatt på gesso blandet med vann som gir de hvite flekkene.. Sånn er det jeg lager slike sider i allefall.. Takk for at du stoppet innom meg i dag. :)

Hi everyone, I have a small step by step tutorial on how I made this layout. If you want to read this whole post i English, please head on over to the Art Anthology blog. Thanks for stopping by! :) 

3 kommentarer:

Arnlaug sa...

Åh, for ei fantastisk side! Gøy og sjå korleis du bygger opp:-)

Tusia Lech sa...

It's just gorgeous!!! Wow!! And step by step photos are great!

carlies sa...

love it so gorgeous :}