tirsdag 7. juni 2011

BoBunny Minialbum


Siste uken i mai hadde jeg et kurs der vi lagde dette mini albumet fra BoBunny. Det var 5 herlige damer som satte sammen albumet. Jeg vet at jeg har vært supertreg med å få lagt ut bildene av albumet, men bedre sent enn aldri! :)

Jeg har tatt utgangspunkt i BoBunnys minialbum fra den rålekre Gabrielle serien.Jeg har tatt utgangspunkt i å bruke noteworthy boken og arkene som finnes i samme serie, å rett og slett klippet meg til de arkene jeg ønsket å bruke på albumet mitt. Jeg har også funnet fram noen die-cuts fra the Girls Paperie. Postmerke stempelene som man finner igjen rundt om i albumet er en stempelplate fra TPC som heter "Time to Travel"


Som en ekstra side/lomme i albumet har jeg puttet inn en konvolutt fra Maya Road. Maya Road har så mange kule konvolutter med pyntekant på i forskjellige størrelser. Jeg har også pyntet med diverse roser fra papirdesign. Fulgen i hjørnet kommer fra die-cut pakken til The girls Paperie. Fuglen har jeg embosset med UTEE.Jeg har også brukt litt hyssing i albumet. Synes det gir en litt søt effekt. Sidene på albumet er ganske ferdig fra før, så det er nesten litt synd å putte så mye på de. :)Blomster fra prima, og knapper fra Kaiserkraft. De knappene etterligner tre og de synes jeg er såå utrolig søte. Hjertet er embosset med UTEE. Sommerfugl bradsen er laget selv av Gabrielle sticker sheet og Chatterbox bradmaker kit.

Jeg har også brukt tags fra Melissa Frances sin serie 5th Avenue. Jeg har brukt den ene som ekstra side i albumet. Har også distresset seam binding ribbon med Victorian Velvet og Broken China.Vi hadde en så utrolig koselig tur til Praha. Vi hadde nettopp forlovet oss. Det ble helt fantastisk! :) Her er vi trøtte på vei hjem siste dagen. :)
Tusen takk for at du svingte innom bloggen min. :) Jeg har i allefall kost meg masse med å lage dette albumet. Hvis man har lyst til å se nærmere på det, står det utstilt på Bikuben! :)

I made this album for a class a couple of weeks ago. I've used the Bobunny minialbum from the Gabrielle Collection. I've also included some other things from the Gabrielle Collection like paper and noteworthy paper. The book is about when my husbond and I took the trip to Prague in 2008.. Thanks for stopping by! :)

2 kommentarer:

TrineH sa...

Det albumet er så sinnsykt fint snuppa :) Er så heldig å ha sett det LIVE jeg... hihi God klem til deg :)

Anne Kristine sa...

Wow!!! Så stilig album.
Virkelig lekkert!!
Masse herlige detaljer.
Takk for "mini-turen" til Praha...nydelig by..var der for noen år siden.
KLem Anne