søndag 12. juni 2011

Skissedilla #115

Det er virkelig ikke ofte jeg er med på skissedilla sine skisser. Det er ikke fordi jeg ikke digger skissene deres, for det gjør jeg! De er fantastiske alle sammen.. men tiden strekker ikke til sånn jeg ønsker. Men jeg har vært oppe halve natta, for jeg bestemte meg for at jeg virkelig skulle være med denne uka! :)

Her er min løsning på skissa:


Jeg har mistet kantene med Creme de Chocolate Glimmermist, distresset med tea dye. Arkene er seff fra Glitz design. Digger Glitz! :) Arkene er fra Love Nest serien. Har også brukt What-nots, Peek-a-bo's fra Love Nest serien. Samt stickers fra serien Distressed Couture. Paper Layers fra Scarlett seriene.. Har i tillegg hatt på blomst fra prima og papirdesign. Ellers har jeg stemplet med postmerke stempler og under bildet har jeg brukt en konvolutt fra Maya Road. Selvom bilde kanskje ikke er 100% i fokus, liker jeg det så godt alikevel for det føles så godt sammen med han der og da.. Derfor var det viktig for meg å få scrappet det.. :)

Det går litt tid mellom hver gang jeg rekker å scrappe noe.. Jeg lager jo nå kort i tillegg til kurs, og slikt.. Men jeg hadde glemt hvor moro jeg synes det var å scrappe.. Så nå klør fingrene etter å scrappe mer! :)

Takk for at du tok turen innom! :)


This Layout is made for the Norwegian sketch challenge Blog Skissedilla. I made this with almost nothing but Glitz product and some primas and Maya Road. The Picture is of me and my hubby on sommervacation last year. :) It goes ages between layouts now.. Weird actually since I first started as a scrapbooker for soon 6 years now.. But now I make just as much cards as I do layouts.. :)

Thanks for stopping by! :)

6 kommentarer:

Anne Kristine sa...

Ååå så herlig LO.
Flott bilde av dere ♥
Herlige farger og flotte mønsterark du har brukt!
Stilig!
Kos deg i dag :o))
KLem Anne

TrineH sa...

Fy fillern du er så dyktig på å lage LO`er, og denne var intet unntak. Herlige farger som passer så godt til bildet. Dere er jo bare skjønne :)Ingen bombe akkurat at du brukte Glitz .... hehe...
Glitz -og Prima dronninga :) Lykke til i Skissedilla konken :)

Klem fra meg

Lise in Norway sa...

Så flott den ble Kjempe lekker

Lula sa...

Utrolig fint bilde av dere Yasmin!! Jeg digget det poststemplet du har brukt:) Flott ark kombi og de søte klistremerkene!

Takk for at du deltar

Klem Lula

*marion* sa...

Så søte dere er sammen da =)
Kjempe fin side med herlige farger
digg å komme innom her å du scrapper igjenn stor klem Marion

Bthorn sa...

Nydelig, rett og slett. Mange fine detaljer og en tekst som gikk rett til hjertet.