fredag 17. juni 2011

Mr.Sunshine

Jeg har prøvd meg på fargepaletten inne hos The Color room. Jeg likte godt denne paletten og jeg har jo så scrappelyst for dagen, så da passet denne paletten perfekt. :) Alik ser paletten ut:Og slik ble siden jeg lagde ut fra paletten:Collin, han er en ekte solstråle og smiler hele tiden. Jeg synes fargene passet godt til å lage en side om akkurat det temaet. Jeg bruker vanligvis ikke engelsk på sidene mine, men så synes jeg noen ganger at ting høres bedre ut på engelsk, også tar jeg meg selv i å prate mye engelsk selv hver eneste dag, så nå er det nesten bare naturlig å ha det på sidene mine også. :)

Av utstyr på denne siden har jeg brukt ark fra K&Company og Glitz. Har også brukt paperlayers og whatnots fra Glitz. Stjernene er ChipChatter stjerner, og halvsola bak bildet er fra en noteworthy bok fra BoBunny. Seff blomster fra Prima , wild orchid crafts og Sassafrass lass. Jeg har også brukt Wild honey Distress Stains til å lage små soler her og der. Har også mistet litt med et par forskjellige mister fra Tattered Angels. Bokstavene er fra Prima! :)Collin har nå blitt 15måneder stor. Han er den raskeste krabberen, men har gått sine første skritt bare for noen dager siden. Dette er ikke en gutt som har hastverk med noe som helst.. :)

Takk for at du tittet innom! :)

I've made this after the color palette at the color room. This is my youngest son Collin how is truly a sunshine kid. He smiles every dayy from the moment he wakes up until it's time to go to bed. I've used mainly Glitz and prima on this :)

Thanks for stopping by.. :)

5 kommentarer:

Vibeke sa...

WOW - denne var helt råååå!!! Digger alt ved den1! Så utrolig kul!!:)

Lise in Norway sa...

Helt miste pusten LO Yasmin.En virkelig SOLSTRÅLE

TrineH sa...

FY søøøøøøøøøøøøren Yasmin.. Oh My God... denne var lekker. ALT ved den er helt knall og farge palletten passer så godt til lille "sytingen" din :) herlig bilde også..... Bokstavene fra Prima ble jo sååååå tøffe :) Du er så kreativ altså snuppa.
Kos deg i helgen med din kjære mann :)

Klem

Gunn-Elin sa...

For en fantastisk LO med smittsom glede :)

Jeg må bare si tusen takk for en utrolig koselig kommentar i bloggen min. Og jeg er så glad jeg fant veien hit. For en blogg. En blogg med ekte WOW-faktor!!

Ha en fortsatt fin lørdagskveld :)

Klem..

Linda64 sa...

Utrolig lekker layout. Flott oppsett og et fyrverkeri av en side.
Tusen takk for hyggelig kommentar i bloggen min!!
Ønsker deg en flott søndag!!