onsdag 12. oktober 2011

litt flere sneaks..

Det begynner å nærme seg masse kurs, og allerede i morgen går Scrappekurset av stabelen.. :) Vi skal scrappe sommer bilder.. Sol og Strand og deilige sommertider.. Har ikke akkurat vært flust av de i år, men når vi var i nord-norge i sommer fikk vi med oss en dag med deilig sommervær..

Her er sneaks på lo'ne..Jeg har også et sneak bilde på Shabby Chic Bursdagkort kurs som jeg skal ha den 26.oktober.. Det blir bra.. :) Er faktisk ganske fornøyd med det resultatet.. :)


Jeg har flere kurs på lager, så jeg legger nok ut flere sneaks etter hvert! :)

Flyttingen går ikke akkurat unna.. Er litt usikker på hvordan vi skal gjennomføre det, men pappesker.. det er det over hele huset.. :) Det som er best med å flytte er at jeg får større scrapperom.. Det skal bli deilig. Jeg skal male det hvitt og gulvet mørke brunt. Blir moro å handle møbler til rommet.

Jaja.. Happy Scrapping.. :)

Takk for at du tok turen innom meg.. :)

I have a lot of classes going on this fall, and here are some sneaks for the classes I'm teaching. The first one is allready tomorrow. Thanks for stopping by.

3 kommentarer:

-Aina- sa...

OOOi , ja da blir det forandringer i livet.
Men det kommer nok til å gå kjempe bra♥
Vi bor med familien til samboren rundt oss, mine er på østlandet.Og vi har det i hvertfall helt supert med denne løsningen;)

Kanksje du kunne kommt og holdt kurs i ålesund, familieminner:D
Ser i vhertfall superlekkert ut de små smakebitene du legger ut
god helg til deg og dine♥

Anonym sa...

Merker at det er lenge å vente til shabby-kurset, for denne smakebiten var bitteliten. Men det er forsåvidt smakebitene du har lagt ut på julekort A også, og det var jo bare SÅ gøy! (selv om jeg glitrer som et annet juletre). Tusen takk for er supert kurs!

Jeg får vel bare smøre meg med tålmodighet og tenke at det ikke er lenge til neste kurs...

Cecilia sa...

Tusen takk for en superkoselig kveld på kurs og masse herlig inspirasjon! Nå er det bare å gå i gang med de første julekortene mens jeg venter på neste julekortkurs i november. :)
Klem