tirsdag 27. mars 2012

Finnabair Style del 1

I helgen var jeg og hygget meg sammen med min mann i Stavanger. Han jobber der. Det var også Scrapperally denne helgen med Finnabair som kursholder! Da slo jeg to fluer i en smekk. Besøkte mannen, og mens han jobbet, scrappet jeg og koste meg på kurs med Ania Dabrowska!


Dette kurset het "Inky memories" og var et layout kurs! Jeg må si at jeg er total inspirert og ser på scrapping på en helt annen måte nå enn det jeg gjorde før. Anna er en utrolig kursholder, og jeg kan med hånda på hjertet si at disse kursene jeg tok med henne er de første jeg har blitt helt ferdig med prosjektene mine på. Hun viser godt hva du skal gjøre. Veldig veldig flott altså! :)

Uansett, på dette kurset var det gamle familie bilder som stod i fokus. Jeg scrappet bilde av oldeforeldrene mine. Bildet tror jeg er tatt i 1925 og er et forlovelses bilde.


Jeg må si jeg har helt falt for denne måten å lage lo'er på.. så jeg gleder meg til å teste dette på "hjemmebasis". Dette var faktisk det prosjektet jeg var minst fornøyd med når jeg holdt på. Det fordi det ble litt mye farger i forhold til det jeg hadde forestilt meg. Fikk hjelp av Anna med fargeleggingen fordi hun mente jeg var for feig med fargene.. lol. Men når jeg fikk duset den ned til slutt, er faktisk dette nå favoritt prosjektet mitt. :)


Noen detalj bilder. Arkene vi brukte er 7dots studio og dette er fra hennes eget kolleksjon der.


Det som er morsomt med pyntingen til Anna er hun bruker alt som er interessant for henne. Knapper, hekter, plasthjul. Det man kanskje kan kalle søppel for noen er skatter for henne.. Jeg har tatt med en gammel knapp som satt på en jakke jeg fikk og hatt på denne layouten.

Jeg var på 2 kurs disse var "Teabag Journal" og Industrial Baroque". Skal vise frem hva jeg lagde litt senere.

Takk for at du tittet innom meg!

I've taken a couple of classes with the awesome Anna Dobraowska aka Finnabair. I absolutly loved them. This class was called "Inky Memories" and the fokus on old family photos. I absolutly love the finnabair style now, and can't wait to try it more at home! Thanks for stopping by. :)

11 kommentarer:

mettepip sa...

Demne var utrolig flott, og du har all grunn til å være fornøyd med denne! Vakre farger, og så stilig uttrykk!
Skulle vært gøy med kurs hos henne en gang!

Gunn (Merete) sa...

Hei
Så heldig du var som fikk vært på kurs med Finnabair, ho er bare så flink.
Men, denne Loèn står ikke tilbake for noe ho har laget, den ble virkelig flott. Litt av ett arbeid du har gjort her.
Ha en fin ettermiddag.
Gunn :-)

Vibekke sa...

Hei du, og takk for sist!

Hyggelig å prate litt med deg under scrapperallyet, så snodig, noen bare blir det helt naturlig at man prater med, og du var en av dem for meg :)
LOèn din ble helt nydelig, og må si som deg : Finnabair stil og tenkemåte er bare helt utrolig innspirerende :)

Varm hilsen fra Vibekke

Anne Kristine sa...

Åh...wow!! Så stilig ♥♥♥
Så mange flotte detaljer du har fått med og inspirerende å se på ♥
Ha en herlig tirsdagkveld.
klem, Anne

Anita sa...

Det var rett og slett nydelig.

Lenas kort sa...

Lekkert!!!!!!

Jonna sa...

LO'en ble rett og slett nydelig! Mange lekre detaljer.

mo9ca sa...

Utrolig nydelig!
Du har fått til en kjempefin samstemning mellom bildet og fargene og pynten som er brukt! Alldeles skjønn!

Og enig med deg; fantastisk kurs!! Vanvittig inspirerende, og sååå dyktig kursholder!! Var veldig gøy å møte henne, og utrolig godt å bli ferdig på kurset med det vi laget! Håper håper at hun snart kommer tilbake, for jeg vil gjerne gå på flere kurs med henne!!

Det som også var å morsomt var hvor forskjellig absolutt alle LOene ble, selv med samme utgangspunkt i papirer og pynt! Herlig!

Marianne/skorpionen sa...

Fantastisk lekker og stemningsfull LO du har laget her! Skikkelig misunnelig på dere som fikk vært der. En gang...en gang .. skal jeg også. Gleder meg til å se de neste prosjektene dine!

LindaBrun sa...

Hei Yasmin og takk for sist, et hyggelig møte. Layouten din ble utrolig flott og koselig bildet du har fått scrappet. Ønsker deg en flott og kreativ påske!

Jeanette sa...

Kjempe flott LO :)