søndag 8. juli 2012

Dekorert ramme

For en stund tilbake dekorerte jeg en ramme for Bikuben. Jeg har enda ikke vist den frem her på bloggen så jeg tenkte at i dag var en fin dag for det. :)


Jeg har brukt en ferdig papprakk fra TPC. Disse er super enkle og dekorere. De kan males, mistes, kles med papir osv. Jeg valgte og kle den med papir for jeg hadde sett meg ut bryllupsfoto av meg og Krikkemann inne i rammen. Brukte et papir med struktur. Dette er i kraft med fløyel flourishes. Jeg har distresset kantene med brun stempelpute. Fulgen oppi høyre hjørnet er en resin fugl fra Melissa Frances.


Jada.. koooooste meg skikkelig i prima haugen.. alt er fra prima bortsett fra de minste rosene som er Papirdesign. Knappene og resinblomstene er også fra Prima. Bikuben har en kjempe utvalg av Prima blomster og annet tilbehør. Hvis man har lyst til å titte nærmere på denne rammen står den utstilt på Bikuben. :)

Må nok vise frem dagens Glitz bilde.. hehe.. Denne serien heter "Yours Truly" Herlig serie. Digger fargene, tingene, washi tapen.. herlig herlig! :) Shoppe shoppe!




I decorated a frame for Bikuben a couple of months ago and I hadn't shared it here on my blog yet. This frame is from TPC and are made of cardboard. I decorated it with papers and ALOT of Prima flowers. :) Thanks for stopping by! :)

1 kommentar:

Jonna sa...

Nydelig pyntet ramme! Digger kombinasjonen av hvitt og kraft.