tirsdag 3. juli 2012

Perfekt

Jeg lever fortsatt lenge på de kursene jeg tok sammen med Ania Dabrowska på Scrapperallyet tidligere i våres. Stort inspirert av det hun lager, har jeg laget en egen layout av eldste sønnen.


Denne har jeg hatt liggende på pulten i halvannen ukes tid rett og slett fordi jeg ikke klarte å finne på en passende tittel. Men det ble en passende tittel tilslutt. 


Papirene jeg har brukt er fra serien Vintage Blue fra Glitz Design. Jeg elsker Glitz! :) Die-cut'n under bildet er også fra Glitz. Jeg har malt og hygget meg med gesso, sprayet med Tattered Angels Glimmermister. Kan det bli mer moro?  Gearene er laget i tre og er fra Kaisercraft. Har også brukt hønsenetting Chipboard fra Dusty Attic. Bokstavene er Thickers som jeg har malt litt på. 


Jeg har også brukt gears fra Tim Holtz. Roser fra Papirdesign og Wild Ocrhid Crafts. En nøkkel fra Making Memories og perle dekor fra Prima. De har jeg bare klipt i flere deler og stukket under bilde. Har også brukt trykk knapper i forskjellige størrelser. 


Egentlig lagde jeg denne til Glitz utfordringen som var forrige måned.. Men jeg fant ut at det var altfor lite Glitz på den for å kunne være med.. Du ser jo knapt hvilke ark jeg har brukt.. hehehe.. :)  Takk for at du tittet innom meg! :) 

I've had this layout on my desk a week and a half now.. I could not think of a title for it.. But now it's finished. I wanted this to be a part of the Glitz monthly challange, but I decided that I've used too little Glitz product to enter.. :) I've been very inspired by Ania Dabrowska.. Thanks for stopping by! :)

9 kommentarer:

Filharmonica sa...

Råstilig!!! Så mye herlig pynt og farger. En fryd for øyet! Ha en flott dag :-)

Vibeke Spigseth sa...

Liker så godt det du lager Yasmin! Denne er jo bare full av rålekre detaljer!! Klem

Cecilia sa...

Superheftig!!! Å - jeg skulle ønske du kunne holdt ett kurs i denne stilen! Jeg melder meg herved på!!!!!
L O V E I T ! ! ! !

Elisabeth Bakken sa...

Åh, grååådig lekkert!!!

Torill sa...

Fy søren, denne var knalltøff ! Så utrolig mange lekre detaljer du har fått med.Og herlige farger.

Torill

Torill sa...

Fy søren, denne var knalltøff ! Så utrolig mange lekre detaljer du har fått med.Og herlige farger.

Torill

-Aina- sa...

Vakkert♥
Og så mange flotte detaljer.
Helt perfekt både LOen og gutten

Elizabeth sa...

wow! denne var bare lekker! Utrolig mye herlig pynt, og flott design. Så utrolig stilig med den sømmen! Jeg liker stilen din utrolig godt!
K

Marianne/skorpionen sa...

Bare elsker denne!! Så utrolig vakker og stemningsfull og jeg DIGGER måten du har sydd på!
Klem