lørdag 7. juli 2012

gjør ting jeg ikke kan....

Casakreativ forumet hadde de en tagalong tråd hvor oppgaven var å lage en tag etter gitte oppgaver av Asil. Dette måtte jeg prøve meg på..


Her har jeg gjort ganske mange ting som er "way out of my comfort zone" for å si det rett ut. Jeg har klipt i blader og tusjet og brukt avis papir.. nei og nei som jeg har holdt på. Dette var en del av oppgaven.. Dette er  ikke helt sånn jeg lager ting, men det er moro å prøve alikevel. 


Kan liksågodt lage to tager som en.. det går jo like fort det.. :) Har også her klipt og limt og tegna og ja.. i det hele tatt.. Prøvd å være litt Artsy.. :) 

Jada... må dele bildet til Glitz sin nye serie "Hello Friend".. Skal jammen meg ha litt av den og jeg.. Bare å begynne å spare! :) Takk for at du stoppet innom meg! :) Ha en herlig lørdag! :)

I've crated some tags on a TAGalong tread on the Norwegian Forum CasaKreativ. I've done alot of things way out of my comfort zone. But I enjoyed making these! :) Just had to share the picture of the gorgeous line "Hello Friend" from Glitz Design.. Loooove it! Thanks for stopping by! :)


5 kommentarer:

Arnlaug sa...

RÅE tags du har laga! Dette må du fortsette med;-)

Følger deg med at Glitz er digg;-)

-Aina- sa...

Disse var grisefine♥
Disse produktene fra Glitz var lekre ja, må inn å se mer på denne produsenten

God søndag♥

aina sa...

Kjempekule tags!! Artig å tøye seg litt når det blir så bra som dette da...hehe :-)
Ønsker deg en fin søndag :-))

Mai-Britt sa...

Det er morsomt med ting man ikke kan - men som man så kan alligevel:-)


Lækre tags!

Schnipseldinge sa...

Your tags are so great! Lovely details.I like them so much...