lørdag 10. november 2012

Altered Vaskebrett

For en goood stund tilbake ble jeg spurt av Anne Kristine om jeg ville bidra med et prosjekt til Inzpira Magazine. Hvem takker nei til et sånt tilbud da? Ikke jeg i allefall.. resultatet ble et 80år gammelt vaskebrett...scrappet.. :)

Vaskebrettet mitt fikk hele to sider i bladet. Bildene hadde jeg knipset selv og de synes jeg faktisk ble ganske bra altså! Må si at det er en utrolig deilig stolt følelse når man får noe man har laget på trykk. :)

Temaet jeg fikk utdelt var roser, for det var det bladet skulle handle om. og ja.. jeg har da virkelig brukt blomster/roser også! :) Bildet fra bryllupet våres i 2009. Tatt av fotograf: Dag-Asle Langø. Papirene er fra Prima's Le Romantique kolleksjon. 


Et lite detalj bilde av brettet. De fleste blomstene er fra Prima, Inkido og Papirdesign. De små glassflaskene er fra Tim Holtz. De har jeg hatt embossingpulver i og rullet små lapper nedi. Disse er også malt med crackle paint. Hestesko spikerene er ekte og sannsynligvis smidd i smia som stod på gården her jeg bor for mange år siden.


Blomstene her er fra prima. Diverse ranker og enkelt blomster. Den lille snurrsaken med sånne isopor kuler på er fra Petaloo. Her har jeg snurret selv.


Et nærbilde av nederste blomsterklynge. Her har jeg klemt inn en orkide fra Prima da jeg hadde det i buketten min. Blomstene er varierte fra forskjellige produsenter, deriblant Prima, Papirdesign, Petaloo og Kort & Godt. 


Vaskebrettet står nå trygt forvart på hedersplassen i trappa sammen med alle englene mine. Jeg synes ideen jeg kom opp med å scrappe et bryllupsbilde på et vaskebrett var morsomt og har jo litt symbolikk i det. Jeg ble kjempe fornøyd med det og fikk mange hyggelige tilbakemeldinger på det når det kom ut i bladet. Det er artig å endelig kunne vise det frem på bloggen!
Takk for at du stakk innom, blir utrolig gla for en kommentar! :) 

I made is washboard for a swedish magazine called Inzpira Magazine. The theme was roses which I think I really got through. I've mainly used prima products like flowers and papers. I've also included Tim Holtz vails and some horse shoe nails I think is made on my property. :) This picture is of me and my hubby on our wedding day 2009 :) I'll be incredibly happy for a comment! Thanks for stopping by. 


6 kommentarer:

Bellaidea sa...

Hello my friend! I really think this is such a cool project,Do you display it in your house? I will style and design a lot, have a great weekend, see you!

Lene sa...

Så fint dette var ! Herlig romantisk også så flott bilde av deg og din mann! Ha en fin fin kveld min venn!

Maria sa...

Åh så utrolig vakkert Yasmi, hvor får du alt det fra? Og de detaljene da *sukk* Du tryller <3

Torill sa...

Noe så fantastisk lekkert! Aldeles nydelig! Har lyst på et sånt vaskebrett jeg også.....
Dette er jo et skikkelig flott kunstverk som fortjener en hedersplass.

Torill

Jeanette sa...

detter er bare så nydelig :D Og enda finere i virkeligheten enn på nett. Skjønner du er stolt <3

Barbara Rankin sa...

That is the prettiest washboard I've ever seen. Beautiful job.