mandag 5. november 2012

So Scared

Jeg er ikke den som begir meg ut i alle disse utfordringsbloggene. Men jeg kom over "Kraft it Up" sin utfordring for denne måneden, og den likte jeg veldig godt!


Oppgaven denne måneden var "white" space.. eller kraft space som er mer passende her.. hehe.. :) Her kommer mitt bidrag.. :)


Jeg har lekt meg litt med forskjellige medier, som blant annet gesso, mist og gelate. Jeg har brukt en sizzix dies til å stanse ut alle tannhjulene som jeg har malt med Art Anthology Black Jacket Gelate. Bakgrunnen har jeg brukt Viridian gelate på og Raider mist her og der. Har stemplet med en gammelt prima stempel som gir et sjakkrutete trykk. Har også brukt Glitz design papirer og diverse washi tape.

Jeg har også skrevet for hånd. Det er utrolig til meg å være men jeg følte jeg trengte å skrive denne for hånd. Tema på lo'n er litt spesielt for meg da jeg var med på et fly som skle på rullebanen og det ble røykutvikling.. Jeg ble så sykt redd. Men det bor jo en ekte scrapper i meg og jeg tok et bilde av meg når jeg satt inne i flyet og ventet på instrusjoner videre. Litt sånn bearbeidene lo dette altså :)

Takk for at du tittet innom meg! :)

This is my take on "Kraft It Up's" challenge this month which is "white" space. I've made a layout with diffrent mediums like Art Anthology Gelate, Colorations mist and Gesso. I've inked and stamped and made a layout about the time I was on a plane that slipped on the runway and there was so much happening and I was freaking out.. I needed to make a layout about it.. Thanks for stopping by :) 

11 kommentarer:

Birgitanita sa...

Hei.
En utrolig sterk og gripende lo du har laget.
Og så flott dekorert.
klem.

Cecilia sa...

Fineste Yasmin! Hvilken fantastisk måte du har fått satt ord på din egen frykt og gjort noe kreativt ut av en fryktelig opplevelse. Du er god du! Varm klem fra meg

Di Garling sa...

Fabulous. Love your take on this challenge. Thanks for playing along with KIU. Cheers Di xo

Sylvia sa...

Knallstilig LO Yasmin:-))
Skjønner godt at du var redd!!

Sylvia.

Torill sa...

For en flott LO du har laget der du forteller om den ekkle og skremmende opplevelsen du hadde på denne flyturen.Mange lekre detaljer du har fått med.

Torill

Kim Price sa...

Hi Yasmin. This is just wonderful. Love all your layers and your minimalist look is perfect! Thank you so much for playing along with us at Kraft It Up! this month :)

Jeanette sa...

Kjempe flott LO om en skummel opplevelse. heldigvis gikk det bra :D Stor klem

Peg sa...

I LOVE your page, so arty and powerful, full of emotion.
AND your blog header is gorgeous!
Now following :-)

Felicity Ives sa...

I love the grungy layered feel you have created, love it all!

Helene Bogren sa...

Vilken otroligt fräck layout!!!Gillar verkligen den! Och inte undra på att du blev rädd. Att du tänkte på att ta ett foto är så slående för en scrappare. Vi är många som har blivit lite tokiga av det ;)

Thanks for playing along at KIU!

Anne Pennington sa...

Yasmin - I love this layout - very creative!!! I would love to see your work over at Another Freaking Scrappy Challenge - why don't you come and play with some of our challenges?