fredag 16. november 2012

Awesome together - Skissedilla #184

Lenge sia jeg har vært med på en skissedilla skisse nå.. Men denne skissen som Brit Sviggum har laget var jo bare så morsom at den måtte jeg hive meg på med engang.. og jeg som bruker å bruke minst hele uken på å lage siden og levere i siste øyeblikk.. Jeg har jo for engangs skyld GOD tid!! ha!


Skissen jeg brukte er som sagt laget av Brit Sviggum, hun er en av designerene på skissedilla, men hun designer også for Prima.. Fantastisk flink jente! Sjekke henne ut.. Anbefales! :)


Og slik med ble min tolkning av Brit's skisse :) 


Her har jeg glitza meg skikkelig! Det skal jeg love deg altså. Alt av papirer er fra Glitz Design sin Cashmere Dame kolleksjon. Jeg har og brukt whatnots fra samme serie samt papir tape og Giant Rhinestones. Tv'n er en peek-a-boo i samme serie "Cashmere Dame". Blomstene er seff fra Prima. Kan jo ikke lange noe uten.. hehehe :) Har også bruk Art Anthology Colorations på denne sida.. men det synes så dårlig når jeg ble ferdig å ha på stæsj.. men jeg vet at det er der da! Det er det vikitgste.. 


En liten close-up av den stilig Rhinestone til Glitz.. Ordet passet så bra til bildet synes jeg! Rosene er fra Prima og hjertet fra Heidi Swapp. 

Bokavene jeg har brukt er Thickers fra American Crafts og gamle stickers fra Doodlebug. Jeg ble veldig fornøyd med hvordan jeg fikk dandert tittlen! :) Takk for at du svingte innom meg :)I've joined in this weeks "Skissedilla" Sketch. I loved it and I've enjoyed myself useing ALOT of Glitz Design  Products. I love the little TV - peek a boo and the giant rhinestones! I've uses some Art Anthology Gelate and Colorations on it but when I was finished I ended up covering most of it, but there are spots here and there you can see it.. Oh well I know it's there!! :) Thanks for stopping by! 

7 kommentarer:

Kelly Foster sa...

Oh my goodness, how I love this!! Absolutely amazing..great design, beautiful colors, fun photo!! Wonderful!!!

Laetitia67 sa...

woaw your LO is just amazing!!!! love it :)
bizzzzzzzzzzzzzzz

LindaBrun sa...

Fantastisk herlig layout og digger fargebruken din!
Kanonkult bildet!

Arnlaug sa...

Her var det masse gøy på gong! Digger alle detaljane og fargebruken din:-)
Kuuult bilde!

-Aina- sa...

Så herlig ,og full av lekenhet og kjærlighet♥

Lea L. sa...

This is so cute and fun! Such a great use of Cashmere Dame! Thanks for sharing your Glitz love with us!!

Teeshoom sa...

Loooove your layouts! So much!
Especially, then you using a photo with you and your husband together. It's so sweet! )))