onsdag 30. januar 2013

Art Anthology Love Lanterns

Min tur på Art Anthology bloggen i dag og kjærlighetens ånd siden det snart er valentines og morsdag, så har jeg laget en step-by-step instruksjon på hvordan du lager dem.For å lage lyktene trenger du. Sorbet Dimentional Gel Paints fra Art Anthology. Jeg har valgt Big Dip O'Ruby og Red Velvet. Vinyl, en form (hjerte, stjerne.. osv) male pensel og et glass å male på. Du kan bruke syltetøyglass og metall snor å feste på. Denne lykten jeg har brukt har jeg kjøpt i en butikk.


Jeg tok en bit vinyl og tegnet rundt hjertet mitt og klipte de ut. Man kan også bruke en diecut maskin for å lage samme figur eller skjære de ut med en silhouette maskin. Sørg for å tørk av overflaten på glasset godt og feste hjertet på glasset.


Jeg malte over med en blanding av Big Dip O'Ruby og Red Velvet. Siden dette er en maling som gjør at den størkner slik den blir påført får du noe struktur i malingen på glasset. Dette gjør at utseende blir mer spennende.

Forsiktig dra av vinyl hjertet og du vil få et fint hjerteformet "hull" i glasset. Jeg festet hjerter på begge siden av mitt glass slik at det synes igjennom. Nå er det bare å dekorere etter eget ønske.


Jeg pyntet mine med røde og beige roser samt et bånd. Rosene malte jeg over med Dazzle sorbet som tørker blankt med gir et herlig gull glitter.


Jeg håper den lille tutorialen min var nyttig og at du også vil teste Art Anthology Sorbet. Den kan brukes på mye mer enn bare papir! :) Takk for at du stakk innom meg i dag! :)

It's my turn today on the Art Anthology Blog and I made these lanterns with Sorbet dimensional paints. Head on over to the Art Anthology blog for step by step instructions in English! :) Thanks for stopping by me today! :) 


7 kommentarer:

Nora sa...

Kjempefint Yasmin :)
Smart tips til gjenbruk av glass. For man kan jo lage hanken.
Gleder meg masse til du kommer og holder kurs i Kristiansund om fjorten dager. Blir spennende å se hva vi skal lage.

Marianne/skorpionen sa...

utrolig lekre og dekorative!!

Tone K. sa...

Hei på deg Yasmin :)
Så utrolig koselige og søte disse lyktene var....kjempefine altså :)

Tusen takk for hyggelig kommentar i bloggen min :) Du nevnte at jeg må komme meg til London :) Reisene med familien er bare etter at jeg traff Vidar. Så jeg har vært i London før jeg traff han....og jeg tar gjerne en tur igjen :)

Ha en fortsatt fin uke :)
klem

Torill sa...

Lekre lyslykter du har laget! Likte godt fargene du har brukt og veldig flott med de rosene!

Torill

Jill sa...

Fantastisk flotte!
Nydelige farger og så vakkert dekorert ♥
Kjempeinspirerende Yasmin, tusen takk
Ha en fin dag
Klem fra Jill

Linn sa...

Disse ble utrolig lekre, jeg kan tenke meg de lyser så vakkert ja♥

Scrappegal sørlending sa...

Ååååhhhh!!!!! ♥ ♥ ♥
Så nyyyydelig!!! Og så fantastisk KUL maling!!
Må ha den altså! ♥