fredag 11. januar 2013

Spennende Nyheter!!

Helt siden nyttår har jeg vært sprekkferdig og sååå lyst til å dele denne nyheten med alle i scrappeverden. For en tid tilbake ble jeg spurt om jeg kunne tenke meg å være gjestedesigner for Inkido. Det er jo så klart noe man ikke sier nei til og jeg føler meg veldig æret av å bli spurt. Gjestedesign spot ble til permanent designteam plass og jeg er i den 7nde himmel!!

Since new years I've been bursting to share this wonderful news to everyone. Some time ago I was asked to be a guest designer for Inkido. I was so honored to be asked to be a guest designer. My guestdesign spot went for guest to permantet desingteam member! I'm soo excited!!Det er allerede annonsert noen av de andre jentene som er med på designteamet og det er et team med utrolig mange FANTASTISKE scrappere.. Bare å glede seg til de blir annonsert på bloggen. Inkido har sin første CHA messe i år. Veldig spennende. Her er en snik titt på den nyeste ark kolleksjonen som kommer til butikkene om ikke så lenge. Ta en titt på dette:

Some of the girls that's on the Inkido designteam is allready announced and let me tell you.. There are some absolutly FANTASTIC talented ladies on that team! Inkido is now on their first CHA convention this year. Super exciting. Also wanted to share with you the newest Inkido collection.. Take a look at this: 


Gleder meg såå mye til å begynne å lage ting for Inkido! Så super spent!!! :) Husk å legg deg til som følger på bloggen til Inkido og lik facebook siden deres og få alle de spennende nyhetene med engang de kommer ut! :)

I can't wait to start my creative journey with Inkido. Super excited! Remember to become a follower on the Inkido blog and like the PaperCraft Scandinavia blog. You'll get all the awesome news first hand! :) 6 kommentarer:

Kelly Foster sa...

Big BIG congrats!! I am so excited to be a part of this team with you!!!

Sylvia sa...

Gratulerer :-))

*marion* sa...

Så herlig , gratuleer så masse =)

*marion* sa...

Så herlig , gratuleer så masse =)

Bente Fagerberg sa...

Gratulerer så masse Yasmin. Så morsomt det skal bli å se alle dine fine kreasjoner for Inkido!

mo9ca sa...

Gratulerer så mye, Inkido har masse gøy! Gleder meg til å se hva du lager for dem!