søndag 10. mars 2013

2år - Poppy layout!

Jeg har stort sett vist frem Poppy-prosjekter på bloggen her denne uken, og i dag viser jeg frem mitt siste prosjekt! :) Vi har som sagt bursdags gutt her i huset og på torsdag ble han 3år! Da var det på tide å scrappe  et bilde fra 2års dagen hans i allefall! Kidz serien til Poppydesign er perfekt til jobben!


Jeg har brukt en skisse jeg fant inne hos Lilleblommans skisseblogg og synes den passet perfekt til denne layouten. Slik ble resultatet av min løsning på skissen for mars måned. 


Jeg har brukt tre ark fra Kidz serien. Arkene "My first Car", "Super Star" og "School is cool". Arkene er av god kvalitet og gjør det lett å scrappe rett på arket da de holder seg fine. Jeg har også hatt litt gessso på for å lage hjerte randene med en stensil. Ellers stanset ut stjerner fra en spellbinder dies og pyntet med roser. 


Bokstavene jeg har brukt er malt med Art Anthology Sorbet "Jungle Green". Jeg digger å bruke tekst striper på prosjektene mine mye fordi jeg synes at håndskrifta mi er så fæl.. :) Ser også at jeg har "missa" litt på årstallet da han ble to år.. Det var jo så klart i 2012. Dette har jeg rettet på i ettertid : )

Takk for at du svingte innom meg i dag.. og håper du fikk litt inspirasjon til å scrappe bursdagsbilder.. Kidz serien er i allefall perfekt til det! :)

Today I have a layout to show you.. It's been a lot of cards on the blog this week. I made this layout after a sketch found in "Lilleblommans skisser".. I've used only "Poppydesign" papers on this layout and alot of prima flowers. Thanks for stopping by today!

2 kommentarer:

LillBlomman sa...

Men så fin Yasmin!!! Och jag ser att du har extra fina blommor på ;) Hi, hi :) Älskar detaljerna, färgvalet och all texture! Tack för att du ville vara med! Kram!

Marianne Ehlen sa...

Åh vilken härlig layout!!
Underbara färger!!