fredag 16. mars 2012

Jeg.. en Poppygirl!!

Endelig kan jeg fortelle at jeg har blitt en del av det fantastiske teamet til Poppydesign! Jeg er nå offisielt en Poppygirl! :) Jeg er super stolt og veldig beæret av å få lov til å være med på en så kult team! Check me out!
Jeg har laget en side med Poppy-produkter :)

Jeg har brukt på denne lo'n: Utklipte rammer fra F R A M E S serien, klipt sirkler og stjerner fra Panduro serien "Rough & Sweet. Fantastisk kule Poppy stempler. Sky og Sommerregn. Mine nye favoritt stempler! Jeg har også brukt hjerte/tekst stempel fra Panduro. I tillegg har jeg brukt stains: Weathered Wood, Victorian Velvet og Dusty Concord samt mistet litt med Glimmermist.. Litt bling og noen gamle thickers.  


Jeg ble veldig fornøyd selv med denne layouten. Nå har jeg sommerfugler i magen og jeg tror at dette kommer til å bli fantastisk gøy.. Jeg er på team med to andre fantastiske designer, Marianne Johansson og Maria Hollum. Vi er ledet av den herlige Vibeke Spigseth.  Det skal bli vanskelig å matche de. De er fantastiske artister. Jeg gleder meg veldig til samarbeidet med de! Så fra nå kommer til å bli endel Poppydesign prosjekter i bloggen min framover! Jeeeeey!! :) 


Takk for at du stakk innom meg!


I have great news!  A norwegain paper and stamp company called Poppydesign wanted me to be apart of their awesome designteam the Poppygirls! :) I'm so happy and excited! The layout above is made of Poppydesign products. Paper and stamps. Thanks for stopping by! :) 9 kommentarer:

Marianne/skorpionen sa...

Utrolig gøy, gleder meg til å jobbe sammen med deg!!
Fantastisk herlig LO du har laget her!
Klem

Anne Kristine sa...

Gratulerer så mye!! Så moro!
Herlig LO du har laget her ♥♥♥
Stor♥klem

mettepip sa...

Gratulerer så masse! Det blir nok flott å få være med de andre herlige Poppygirlsa;)

Fantastisk stilig LO du har laget! Herlig bruk av skyene og rammene!
Lykke til videre i Poppyteamet!

Elizabeth sa...

Nydelig lo! Gratulerer med DT- spot, skal følge med på hva du lager, det er mye inspirasjon å hente her hos deg!
Hilsen
Elizabeth

Cecilia sa...

Gratulerer så mye!
På det designteamet passer du perfekt, gleder meg til å følge deg videre på Poppyferden!
Klem Cecilia

snupski sa...

Det skjønner jeg er gøy! Gratulerer! Jeg likte loen din kjempe godt. Den sier mye også uten ord!

Jeanette sa...

Gratulerer så mye snuppa. Du er jo bare super flink :) Siden din er MYE finere i virkeligheten. Kjeme glad i deg. Klme <3

Elisabeth sa...

gratulere så masse!!!

TrineH sa...

Hei snuppa mi :) Grattis grattis grattis.. og jeg tror jammen meg jeg sier grattis en gang til jeg. Dette er så velfortjent og jeg vet du kommer til å hoste opp masse herlig inspirasjon :)

Og LO du har laget er jo også flott men det viste du jo. Du vet jo hvem som er MITT forbilde når det kommer til LO`er...:)

Super masse glad i deg og savner deg hver dag :) Klem