mandag 26. mars 2012

Summer in Amsterdam

Man kan jo drømme seg tilbake til sommeren med det været vi har her i Trøndelag. Jeg tror jeg aldri blir klok på det. Det kan være strålende sol og ordentlig utevær i det første øyeblikket til å gå over til å hølje regne og sludde og tilslutt en mini snøstrom i det andre øyeblikket. Nå regner det som bare det utenfor kjøkken vinduet mitt, og da er det godt å kunne drømme seg tilbake til sommeren siden det er meldt regn og snø de nærmeste 10 dagene også.. Jaja.. Regnevær = Scrappevær.


Denne har jeg laget med Poppys nye sommer kolleksjon for Panduro. Den er herlig sprek med knall, rosa, blått, turkis og lime. Absolutt herlig! :) Sommer banneren har jeg klipt ut av et av arkene. Jeg har også brukt en gammel prima "søppel" bak bildet. Blomstene er alle fra Prima og sykkelen laget av tre er fra Kaisercraft. Bokstavene er Sassafrass Lass og sommerfuglen er Jenni Bowlin, og Skyene er stemplet med Poppy Stempel. Har spritzet på litt glimmermist her og der  og brukt prima stensilen brick i bakgrunnen.


PoppyDesign sin Påske blogghopp er fortsatt i gang! Jeg håper det er flere som har lyst til å være med å hoppe rundt å se på hva som foregår i bloggene våre! :) Masse morsomt å se! :) 

Takk for at du stoppet innom meg! :)

I made this layout wishing for summer in the cold Trondheim rain. I've just mostly Poppydesign papers and prima products. :) Love this picture of me and my hubby! :) Thanks for stopping by! :)

5 kommentarer:

TrineH sa...

Fy søren Yasmin... denne var bare helt sjukt LEKKER :) blir satt ut av dine LOer.. de er så fine og jeg skulle ønske det var jeg som kunne lage noe så fiiiiint... *sukk*

MIss you like hell...

Klem

-Aina- sa...

Så romatisk og sommerlig denne LO var ♥
Og mursteinsbakgrunene passet så godt til.

Tusen takk for varmende kommentar i bloggen,Du er god. Jeg setter veldig stor pris på dine kommentarer.Og ikke minst alle kreasjonene dine♥
Ha en finfin tirsdag:)

Lene sa...

Så sommerlig og herlig layout! Digger den!

*marion* sa...

Bare så herlig da , digger fargene å syns det er så kul tat du scrapper dere to da , digg.
Takk for besøk i bloggen er så koslig når du stikker innom meg klem

Jeanette sa...

Herlig LO med flotte og friske farger. Bare digger denne :)