mandag 13. august 2012

Bremnes Beach

Denne ukens skissedilla bidrag fra meg. Det er så moro å være Selected Scrapper. Jeg storkoser meg med dette og får en liten tupp i baken til å scrappe sider.


Naboen har laget ukens skisse og denne satt dessverre litt langt inne hos meg. Vet egentlig ikke om jeg ble noe særlig fornøyd med resultatet når jeg var ferdig heller. Men, det ble nå i allefall en lo ut av det. Og jeg fikk brukt noen bokstaver som har ligget i EVIGHETER.. :) Her er i allefall skissen jeg har prøvd å følge:


Og slik ble mitt ferdige resultat:


I forhold til å følge skissa har jeg byttet om tittlen og tekst/journaling feltet slik at mitt kom nederst. Jeg har brukt masse rester egentlig på denne. Ark fra Prima og Donna Salazar. Diecuts fra Creative Imaginations. Blomster og pynt fra Prima, Glitz og Kort & Godt. Må si at eldste mann er en tøffing. Jeg regner med at sjøen i Nord-Norge er rimelig kald. Innrømmer at jeg ikke testet det vannet. 


Bokstavene er utrolig gamle.. Jeg er faktisk litt usikker på hvor de kommer fra også.. Kan være lil'davies eller Daisy D's.. Uansett. Synes de passet godt på den siden.. så den som sparer den har! haha :)


Jeg elsker de liljeblomstene fra Prima. De er så tropiske og herlige. Skulle nesten ønske det var litt mer tropisk vær her i Norge slik at man kunne scrappe fler sånne bilder. Men får håpe det blir litt mulighet for sånne bilder når vi reiser til Spania i sommerferien neste år! :)

Takk for at du stakk innom!

This is my take on this weeks sketch at Skissedilla. The summer in Norway has been sooo cold so he's the toughest little boy for bathing in that water. I've mostly worked with leftovers on this page, and I don't know If I'm happy with it or not.. I really haven't made up my mind yet. I love the lily flowers from Prima. I wish I could make more pages with them on.. Love love love them. :) Thanks alot for stopping by!

5 kommentarer:

Berit sa...

Synes nå at siden din ble flott jeg da!!!
Og ja.. den som sparer har... jeg har visst en del slike bokstaver jeg også ;)Snakket faktisk om dem på Hobbyhimmelen sist fredag. Geirun hadde de med på de første treffene herover ;)

Go' tirsdag!

Riikka sa...

Such a lovely LO!

Thank you for visiting my blog!

Karin sa...

Din tolkning av skissen är helt underbar!!

Karin sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Anneli sa...

Hmm.. Bremnes beach + Nord Norge, kan det hende at dere har vært å dyppet dere litt utenfor Bodø?
Uansett, jeg syns LOen din var kjempefin. Helt supert når man får brukt ting som har ligget (alt) for lenge i skuffen.. !
Anneliklem :)