onsdag 6. februar 2013

Art Anthology Kort

Tenkte å vise frem to kort jeg lagde for CHA utstillingen i USA. Dessverre tror jeg ikke de rakk frem til å være med på showet.. det tar tydeligevis mer enn 2uker å sende ting til USA.. Jaja.. Kan jo i allefall vise de frem her :)

Er ikke ofte jeg lager herre-kort.. Dette er et ekte trønder herre kort.. heheh :) Jeg har brukt Art Anthology Sorbet fargene Black Leather Jacket, Trolley Grey og Dazzle. Jeg brukte en stensil til å lage heksagon trykket og malte filmstripen med black leather jacket.  Bartene er stemplet med svart stempelsværte og malt over med dazzle. Bildene er hentet fra et October Afternoon ark og bakgrunnsarket er fra Prima. 


Det andre kortet jeg tenkte å vise frem er et valentines kort. Det er jo faktisk bare litt under en mnd til det er valentine. Jeg har brukt Sorbet - Red Velvet og en stensil til å lage hjertene i bakgrunn. Deretter malte jeg litt med gesso og trykket med bobleplass for å lage de hvite rundingene. Ellers stemplet med stempel fra pink paislee. Arkene er også derfra og blomstene er fra prima. 

Takk for at du svingte innom meg i dag.. Ta turen over til Art Anthology Bloggen for å få med deg mer morsomme ting med Sorbet og Art Anthology produkter. 

 I made these cards with some of the fabolous Art Anthology Sorbet.  :) Thanks for stopping by! :) 

2 kommentarer:

Nora sa...

Kjempe fine kort Yasmin :)
Herrekortet var så morsomt, med de store bartene. Elsket valentine kortet. Lekre farger.

LillBlomman sa...

Mmmm riktigt snygga kort! Vad synd att de kanske inte kom fram. Hörde fler som hade problem med detsamma. Kram!