lørdag 23. februar 2013

Engel Notatbok

I dag er det min tur på Art Anthology bloggen og jeg har en liten romantisk bok å dele. Denne lagde jeg på treffet på Rensvik av et kit jeg fikk utdelt av Wenche fra Korthobby.no. Må si at det var noe av den styggeste pynten noen gang produsert. Det var til og med biter av tapet i kitet. Det var en utfordring for å si det mildt! Men gud så moro jeg hadde det når jeg lagde denne!


Utfordringen var som følger. Du fikk utdelt et kit, med noe av det mest grusomme du har sett.. alt fra knæsje blomster, bling, tapet, blader i orange, bånd.. ja.. alt mulig rart. Oppgaven var å lage et prosjekt der du brukte minst mulig farger, den skulle være romantisk og vintage og man måtte bruke 20 ting av kitet... Slik ble resultatet av den utfordringen:


Den eneste tingen som jeg har brukt av pynt som er eget er en bit seambinding bånd og resin englen fra Prima i midten.. det er alt.. resten fant jeg i kitet. Dette ble skikkelig lag på lag på lag på lag.. boken måler ca 12cm x 15cm.


Etter å ha limt alt sammen på siden, malte jeg den med gesso og sprayet med Art Anthology Colorations fargene Waimea Bay og Timeless. Ved å miste med colorations og vann, blir fargene mer blandet og dusere.


Dette er baksiden av boka. Det samme gjelder på denne siden, brukte pynt som var i kitet, har kun lagt til 3 roser som jeg hadde selv. Jeg må si at jeg ble ganske fornøyd med denne boka, selvom den rett og slett er laget av rester og grusom pynt! :) Takk for at du stakk innom meg i dag..

I'm up on the Art Anthology blog today and I made this with a kit I got on a crop I attended last weekend.. It's a funny story and I tell you all about it on the Art Anthology blog, so head on over :) Thanks for stopping by me to day! :) 

6 kommentarer:

Cathrines-creative sa...

Ble jo lekkert da....flinka:-)

Zanka sa...

Awesome! Love this rich texture and beautiful colour mix!

Marianne/skorpionen sa...

fantastisk lekker, selv om utgangspunktet ditt var vanskelig!

Linn sa...

OJOJ dette her var helt fantastisk vakkert!! Elsker all teksturen, de forskjellige matrialene du har brukt og så sart og vakkert det ble♥

Dot sa...

So gorgeous! Thank you so much for joining in at Scrap The Boys!

WillieburgScrapper sa...

Stunning!!! I absolutely love this mini book- the layers- the gesso textures- amazing!