torsdag 7. februar 2013

Mini Album med Art Anthology

Min tur i dag på Art Anthology bloggen, og denne gangen har jeg et mini album laget til kurs jeg hadde på Tingvoll jeg har lyst til å vise frem.


Dette albumet har jeg satt sammen selv, dvs laget størrelsene på siden og slikt på egen hånd. Jeg har brukt dies fra Sixxix på chipboard for å lage enkelte former..


Jeg har brukt 3 forskjellige Sorbet for å få til fargen på rammen på albumet. Fargene er Baby Blue Eyes, Junebud and Black Leather Jacket. Vingene fikk et lag med Dazzle og kronen malte jeg med Vegas Gold.


Blomstene har fått et strøk med Dazzle Sorbet og stjernene har jeg laget med en stensil og litt Frost Sorbet..


På denne tag'n brukte jeg Frost Sorbet for å lage en resist før jeg sprayet på toppen med Colorations. Her brukte jeg fargene Timeless, Fern leaf og Lark. Blomstene fikk sett et strøk med Dazzle. Det samme gjorde sommerfuglen.


Bildene er av Collin når han bare fra 1dag til noen uker gammel. Andre produkter jeg har brukt på mini albumet er "Fairy Belle" kolleksjonen til Prima, vinger fra Kaisercraft, tags og filmstrip ribbon fra Tim holtz blant annet. :) Takk for at du svippet innom meg i dag! :)

My turn over at the Art Anthology blog today and this time I made a small mini album with pictures of my youngest son! I've used a lot of sorbets on this: Colors like Dazzle, Junebud, Baby Blue Eyes, Black Leather Jacket and Vegas Gold. Thanks for stopping by today! :)

2 kommentarer:

Evelyn sa...

Hei :)

Dette var et flott mini album.. ser på nettet at et minialbum kan lages på mange forskjellige måter.

Skal på kurs med deg på Rensvik neste lørdag og gleder meg til det.

Men jeg lurer på om det er noe spes.vi må ta med?

Skal bli spennede dette har ikke vært med på slikt før og er vel det man kan kalle en nybegynner selv om jeg har holdt på litt for meg selv her hjemme både scrapping av bilde og kort.

Hilsen Evelyn

LillBlomman sa...

Otroligt snyggt Yasmin! Och så söta bilder på sonen! Kram!