søndag 17. februar 2013

Maskulin Poppy

Det er min uke på Poppybloggen og i dag er siste dagen min, så det er på tide jeg poster noe! :) Jeg har snekret sammen en maskulin layout med de nyeste papirene fra PoppyDesign "Be Creative".


Jeg likte disse arkene med engang jeg så de. Så mange muligheter! Ta en titt på Panduro sin nettside og se de nye arkene! :)

Her er layouten jeg lagde i maskulin stil! :)Jeg har brukt arkene "Handwriting" og "Pink Scraps" fra "Be Creative" serien. Elsker sånne ark jeg kan klippe opp og få masse ut av bare det ene arket! Jeg pyntet litt med hyssing rundt omkring.. Hyssingen er egentlig ikke i forskjellige farger.. men et Te-pose uhell farget deler av båndet litt beigere.. men det ble egentlig bare kult!


Jeg har pyntet med en del gear trykket ut fra en Tim Holtz dies. Disse er malt med Art Anthology Black Jacket Sorbet. Arkene er krøllet og distresset i kantene. Arkene er i god kvalitet og har en god tykkelse.


Denne lagde jeg på treff på Rensvik Samfunnshus i Kristiansund i helgen. Det var utrolig koselig treff med masse flotte damer. Jeg hadde tre kurs og var der lørdag og søndag! Må nok på treff der igjen! :)
Takk for at du stakk innom meg i dag! :)

My turn today on the PoppyDesign blog. I made a maskulin page with the new papers from the "Be Creative" collection. Thanks for stopping by today! 

6 kommentarer:

Filharmonica sa...

Lekker LO, nydelige farger du har brukt og kjempeflott pyntet! Ha en herlig dag :-)

Dorotka sa...

great layout! i really like this kind of mess :)

Bente Fagerberg sa...

Herlig dynamisk kreasjon.
Flott 'gutteside'. :-)

Torill sa...

lekker LO med flotte papirer og lekkert pyntet!

Torill

Ida / Little sa...

TØFF!! :)

Antje sa...

den var kul !!