fredag 5. september 2008

Deilige nye Basic Grey's...

Måtte bare lage en side til Praha albumet da jeg kjøpte meg de nye fine arkene til Basic Grey på bikuben i går. Den ambrosia serien er såå deilig!! Jeg må si at jeg har vel mest Basic Grey i bunken min. De har så masse digge ark. Selvom jeg ikke kanskje bruker mest av de.. så er det i allefall de jeg definitivt har mest av! *lol* Satt og koste meg i kveld med å lage denne lo'n.. Kristian spiser bruchetta på en sportscafe ved hotellet oss... Skikkelig digge baguetter med tomat, hvitløk og mozarella.. namenam.. 

Jeg har klippet meg rundt to ambrosia-ark og bruk MM-passport serie som bakgrunn, litt thickers og bling.. så er vel det det! :)

Jeg tror vi må ned til Praha igjen.. Leste en artikkel om en by 70km unna Praha som heter Kotna Hora.. Dit kunne jeg tenke meg å dra.. så vi må nok tilbake igjen.. ikke spesielt for Prahas del.. men for å oppleve litt annet.. :) så deilig å reise! :D

6 kommentarer:

Mona sa...

Denne var knallfin! Enig at Basic Grey har mye flott ja C")

Jorunns Fredfylte Boble sa...

Lekker LO! Kult med blingpynt på thickersene, og LO'en ble veldig harmonisk og fin i og med at du har plukket farger fra bildene. Me like!

Maya sa...

Utrolig lekker LO...du er bare helt rå..digger sidene dine!!!

Kerstin sa...

Heisan, så koselig at du har fått deg en blog. LO'ene dine er bare så flotte. Alltid moro å se de.
Leser du snart skal gifte deg - så gøy. Gleder meg til å høre om forberedelsene.
Håper det er OK at jeg linker til deg?
Klem fra Kerstin

Yasmin sa...

Helt klart OK Kerstin! *storklem*

{ Kristina } sa...

Så masse fint det er i bloggen din! :)