fredag 14. juli 2023

Nye farger i Distress Glaze!

 Hei alle sammen!

I går var jeg så heldig å få lov å teste og demonstrere de nye fargene i Distress Glaze fra Tim Holtz på facebook live i Bikubens inpsirasjons gruppe. 12 "nye" farger er på plass, og jeg sier nye i anførselstegn, for de er nye i Distress Glaze serien, men ikke nye farger i Distress serien til Tim. 


De nye fargene heter: Spiced Marmelade, Squeezed Lemonade, Pumice Stone, Peacock Feathers, Aged Mahogany, Abanoned Coral, Mermaid Lagoon, Chipped Sapphire, Bundeled Sage, Mowed Lawn, Seedless Preserves og Crushed Olive. 

Jeg gikk live i Bikubens Inspirasjonsgruppe på Facebook hvor jeg viste frem alle fargene, og noen forskjellige kort laget med distress glaze og Mintay Chippies. Fikk du den ikke med deg live, kan du se den i opptak her: På dette kortet har jeg brukt fargene: Spiced Marmelade, Pumice Stone, Mermaide Lagoon og Squeezed Lemonade. Chipboards fra Mintay. 


Papirene brukt på dette kortet er fra Ciao Bella. 


Chipboard med påskekaniner trenger man kanskje ikke å bruke til påske, men også på søte babykort. Denne kaninen har jeg farget med Pumice Stone, Abandoned Coral og hvitt embossingpulver. 


Papirene på dette kortet er fra Making Memories i serien "Animal Crackers". Her finnes det ark både til gutt og jente. Stickpinsene er fra Heidi Grace, dies fra Nellie Snellen og Papirdesign. 


På dette kortet har jeg også brukt chipboards fra Mintay og distress fargene: Mermaid Lagoon og Abandoned Coral. På det store roret har jeg brukt to farger jeg blandet - Vintage Photo og Walnut Stain. 


Arkene brukt på dette kortet er fra Ciao Bella og de små kulene er fra Prima som jeg har limt på med Soft Medium Matte/Gloss. Kulene heter Art Stones. 

Takk til alle som tok turen innom i går for å se på demoen på et litt rart tidspunkt kanskje, men det settes så stor pris på! Jeg håper dere ble inspirert til å prøve dere på litt distress Glaze og chipboards. 

Her er en link til alle produktene jeg brukte på demoen min eller du kan finne de i link samlingen nedenfor. 


Stor Scrappeklem til alle sammen! 
YasminIngen kommentarer: