fredag 6. mai 2022

Små øyeblikk - Layout - DT Bikuben

 Det går lenge mellom hver gang jeg scrapper en layout. Det er egentlig ganske rart, for å lage layouter det var jo det jeg startet med når jeg begynte med denne papirhobbyen. Men, jeg har hatt lyst til å scrappe dette bilde en stund, og nå tilbydde sjansen seg. Dette er bilde av minste barnet og mannen i et perfekt øyeblikk. Bakgrunnen er laget med to stensiler, distress oxide spray og crackle paste. Papiret jeg har jobbet på er fra 49 and Market. Disse papirene egner seg godt til å bruk med medium. Produkter brukt på siden: 
Ark: 
Stempel: 
Dekor: 
Medier: 


Lag deg seg en nydelig fredag! 
Scrappeklem fra Yasminmandag 25. april 2022

Mixed Media tags - DT Bikuben

Jeg har kost meg med å leke litt igjen med maling, modeling paste og embossingpulver. Jeg synes det er så moro å drive med mixed media, men gjør det ikke så ofte lengre. Vet ikke egentlig hvorfor jeg ikke gjør det. Men sånn er nå det. I dag deler jeg to tags som ble laget til en februar tags byttering. Jeg delte hvordan jeg lagde disse i Bikuben's Vårscrapp med en demo video. Slik ble mine tags: 

Jeg har brukt en mengde distress produkter som malingen, glaze embossingpulver og alkoholblekk.Litt kjapt om hvordan jeg lagde disse: 
Jeg påførte maling med brayer og lot dette lufttørke. Deretter brukte jeg en stensil med modeling paste. Mens modeling pasten var bløt, strødde jeg embossingpulver i forskjellige farger i de ønskede plassene. Brukte fingrene samt en dabber til å lage de runde malingsflekkene. Splattet med gesso og embossingpulver. Hjertene farget jeg med alkoholblekk. 

Produkter brukt: 
Stempler:
Medium:
Verktøy:
Dekor:

Lag deg selv en nydelig mandag :) 
Scrappeklem fra Yasmin tirsdag 5. april 2022

Flasketag - DT Papirdesign

  Jeg ble så gla når jeg så at Papirdesign hadde designet et ølglass i mindre størrelse! Den passer PERFEKT på småkort. I tillegg kom det også mange andre morsomme øldieser og ark. Det er moro! Jeg deler et flasketag i dag hvor jeg bruker nettopp denne nye ølglass diesen fra Papirdesign. Produkter kjøpt hos Bikuben
Ark: 
Papirdesign - PD2000449 - Mens vi venter - Iskald & God
Dies: 
Dekor: 


Lag deg selv en nydelig tirsdag! 
Scrappeklem fra Yasmin

tirsdag 22. mars 2022

Pinwheel Card - DT Papirdesign

Det er så lenge siden jeg har hatt muligheten til å dele noe her på bloggen, men i dag åpnet endelig en mulighet seg. Det våres ute, det har kommet masse nydelig nye produkter fra flere produsenter. I dag har jeg lyst til å dele et "Pinwheel Card" jeg har laget med den nye serien "Tradisjon" fra Papirdesign.  Produkter brukt kjøpt på Bikuben.
Ark: 
Dies: 
Stempler: 
Dekor: 

Lag deg selv en nydelig kveld! 
Scrappeklem fra Yasmin 

onsdag 19. januar 2022

Bursdagskort med Stamperia

 Jeg forelsket meg helt i "Sea Dream" kolleksjonen, og drømmer meg litt til varmere vær her jeg sitter i Trøndelagen. Det har herjet storm de siste 7 dagene, og da kan det være godt å drømme seg litt vekk. Jeg har snekret sammen et enkelt gratulasjonskort med "Sea Dream" kolleksjonen fra Stamperia.Produkter brukt: 
Ark: 
Dies: 
Dekor:

Lag deg selv en nydelig torsdag! 
Scrappeklem fra 
Yasmin

torsdag 13. januar 2022

Eske med snurr til en 30åring! - DT Korthobby

 Når søsteren din fyller 30år, må man selvfølgelig lage noe spesielt! Jeg fikk låne en oppskrift av Elisabeth Larsen - @kortlisen på en nydelig eske som snurrer og avslører en liten hemmlighet når den åpnes. 
Det som gjør denne esken så spesiell er at når du drar i håndtaket, kommer det en liten overraskelse frem. 

Det ble 30åringens favoritt sjokolade! :) Har du lyst til å lage slik eske selv? Ta en titt på bloggen til Elisabeth her. 


Produkter kjøpt hos korthobby.no: 
Ark: 
Dies: 
Dekor: 
Charms:

Håper du tar turen innom bloggen til Lisen, og prøver selv! 
Scrappeklem fra
Yasmin

onsdag 12. januar 2022

Bartekort - DT Papirdesign

 I går var jeg innom å delte et slimline kort med bartedies - tilbake en liten tur i dag for å vise frem et kort laget av restene. Et godt tips jeg kan komme med er å lage fler kort av de samme produktene med engang. Da slipper du mengder med resteark, samt at du får tenkt litt utenfor boksen. Det er ikke sikkert restene passer til noe standar kort, men trenger de å være det da? 

Dette kortet måler ca 11,5cm x 10,5cm. Produkter:
Yasmin