tirsdag 4. mai 2021

Fordi du fortjener det - DT Papirdesign

I det siste har jeg fått kost meg med å lage kort til andre anledninger enn bursdag eller konfirmasjon. Å lage kort til noen bare fordi man ønsker å sende en oppmerksomhet er så koselig. I dag viser jeg frem et kort jeg har laget til noen som fortjener det med den nye kaffekopp diesen. 


Jeg sydde rundt om papiret med symaskin. Stanset ut kaffekoppen, men bølgepapiret ble klipt ut for hånd for å bevare bølgene. 


Den nydelige treknappen fikk jeg i gave av @somlelitt - Marte på Papirdesign teamet. Jeg vet du kan få kjøpt de om man tar kontakt med henne.. 

Produkter brukt kjøpt på Bikuben: 
Ark
Dies
Dekor

Jeg deltar i disse utfordringene med kortet mitt: 

Lag deg selv en fantastisk tirsdag! 
Scrappeklem fra Yasmin 

søndag 2. mai 2021

Hurra - Slimline Kort - DT Papirdesign

I dag legges en ny utfordring ut på Papirdesign bloggen! Denne månenden handler det om å lage Slimline kort! Så da kan du lage egentlig akkurat hva du har lyst, så lenge det er i slimline format og spekket med produkter fra Papirdesign. Jeg har laget et kort med den nye ballong diesen. 

Jeg stanset ut ballongene i distress watercolor cardstock og distresset de med Seedless Perserves, Milled Lavender og litt Walnut stain. Stanset ut bokstaver i alfabet diesene fra Papirdesign og limte på toppen. Deretter splashet jeg litt hvit gesso på toppen. 
Medier: 

Da er det bare å svinge seg rundt, finne fra alt det herlig Papirdesign har, og laget et slimline kort! Lykke til! :) Lag deg en nydelig søndag. 
Scrappeklem fra Yasmin

fredag 30. april 2021

Du er best, Gratulerer! - Kort - DT Korthobby.no

Nytt kort på bloggen her i dag. Jeg var med å arrangere et online treff i helgen, og en av oppgavene var å la seg inspirere av et litt røft, maskulint kort med lyspærer på. Jeg lot meg inspirere og kom opp med dette.  Jeg virkelig digger dette stempelsettet fra Aall & Create som heter "Steampunk Alchemist". Lyspærene er stemplet og klipt ut. Deretter distresset med Hickory Smoke, black soot, walnut stain og mustard seed distress ink. Lyspærene i chipboard er fra Snipart. 


Hadde litt små gear, microperler og glassperler som dekor. Som alltid, avslutter med klistremerker fra Papirdesign. 

Produkter kjøpt på Korthobby.no: 
Stempler: 
Dekor: 
Medium: 

Jeg er med på disse utfordringene med kortet mitt: 

Håper du får en fortreffelig fredag! 
Scrappeklem fra Yasmin

onsdag 28. april 2021

Hallo, du er super! - Kort - DT Bikuben

Hei! I dag har jeg lyst til å dele et kort med produkter som ikke er heeeelt av det nyeste slaget. Jeg synes det er så moro å lage ting med litt eldre produkter, de har på en måte fått modnet litt... hahha.. Uansett... Kortet i dag, er med produkter fra Ladybug and friends! 
Jeg stanset ut Hallo diesen i to forskjellige kartongen, limte de litt skrå på hverandre for å lage en skygge effekt. 

Produkter brukt på kortet: 
Ark:
Dies:
Dekor: 

Jeg deltar i disse utfordringene med kortet mitt: 


Lag deg selv en nydelig onsdag! 
Scrappeklem fra Yasmin


tirsdag 20. april 2021

Konfirmant eske - DT Papirdesign

Hei! Det er vel på tide å begynne på konfirmasjonsprosjektene, derfor deler jeg eske jeg lagde til en konfirmant i fjor. Jeg laget meg en sekskantet eske, som man kan ha et lite kort nede i, samt penger til konfirmanten. Produkter kjøpt hos Bikuben: 
Ark: 
Dekor

Lag deg en nydelig tirsdag! 
Scrappeklem fra meg 

torsdag 8. april 2021

Nå skal det feires! - Shakercard - DT Papirdesign

Hei alle sammen! Min tur i dag på Papirdesign bloggen. Det er ikke akkurat en hemmelighet at jeg liker å lage litt tøffe herrekort, i dag deler jeg et kort laget med den nye "Gratulerer" Verktøy diesen fra Papirdesign som en shakerbox! Jeg har kombinert ark både fra de siste nyhetene, og de som kom ut rett før jul! Brukt gear dies og buttons! Selve acetatet på shakerboxen er laget av en gammel Hambly! Disse er jo perfekt til det.


Kortet er laget på en papirpose og jeg har stemplet på en tag. Selve flekkene på tagen er rett og slett kaffe søl. 


Produkter handlet på Bikuben: 
Ark
Dies
Stempler
Dekor
Medier

Jeg deltar i disse utfordringene med kortet mitt: 


Ha en nydelig torsdag! 
Scrappeklem fra Yasmin

søndag 4. april 2021

En liten blidfis - Layout - DT Papirdesign

 Det er første søndag i ny måned, og det betyr ny utfordring hos Papirdesign. Denne måneden er tema "Vårfølelse" og jeg har laget en layout med en blid liten kar som leker seg ute. Det gir meg vårfølelse! :)


Jeg har brukt masse fine nyheter fra Papirdesign, blandt annet dies, ark og buttons. 


Layouten er laget på hvit bazzill. Jeg brukte en stencil fra Prima til å lage litt liv i bak bildet, samt splashet med litt colorbloom spray. Solen er sprayet med Color Bloom og farget med distress ink. 


Produkter kjøpt på Bikuben: 
Ark
Dies
Dekor
Medier

Bli med å delta i Papirdesign sin herlige vår utfordring, og vinn deg flotte nyheter! Håper du har en nydelig søndag! 

Scrappeklem fra Yasmin

mandag 29. mars 2021

Du gjør meg glad - DT Bikuben

Hei! I dag tenkte jeg at jeg skulle inspirere meg kort som kan gies til hvem som helst, når som helst, bare for å si at man er gla i noen. Jeg har brukt serien "Free Spirit" fra P13. Jeg må si at P13 papirene er ordentlig fine papirer. De har god og tykk kvalitet og flotte motiv. 


Jeg har klipt ut Du/Deg i arkene fra P13, de har jo et begrensa bokstav utvalg på arket, men disse bokstavene gikk det i allefall ann å få skrevet! Lyspærene er chipboard figurer. Jeg har også brukt litt frantage embossingpulver for å det til å se ut som litt splatter her og der. Produkter brukt på kortene, handlet på Bikuben: 
Ark
Stempel
Dekor

torsdag 25. mars 2021

Til deg på dagen din - Kort - DT Korthobby

For 1,5 uke siden var jeg på et koselig lite scrappetreff med DT gruppa til Korthobby.no. Da fikk jeg ei litta utfordring av Wenche (altså hun som eier Korthobby.no) å lage et kort med en dies fra Gummiapan. Det måtte jeg så klart gjøre!


Jeg stanset ut 10 slike tynne strå/blomster og farget de med litt diverse distress ink. Jeg brukte fargene: Wild Honey, Rusty Hinge, Milled Lavender, Seedless preserves, Forest Moss og Peeled Paint. 

Arkene jeg brukte her er fra Prima sin serie "Capri" og der har jeg og klipt ut sommerfuglen. Stemplet litt lett med et tekststempel og Vintage photo stempelpute.Stråene samlet jeg i en bukett, knøyt litt twin rundt og klistret på en tekst fra Papirdesign. 

Produkter kjøpt hos Korthobby.no:
Ark: 
Dies: 
Dekor: 
Medier:

Jeg deltar i disse utfordringene med kortet mitt: 

Takk for at du stakk innom meg i dag! Lag deg en god torsdag :)
Scrappeklem fra Yasmin

tirsdag 23. mars 2021

Påske Shakerkort - DT Papirdesign

Hei alle sammen! Da jeg fikk se den herlige påskeegg diesen, så fikk jeg så lyst til å lage et shakerkort, som tenkt så gjort! Det er så artig at disse diesene kan brukes på så mange forskjellige måter! Jeg bruker skyggediesen til å lage hulle til shakerkortet, og limer et acetat på toppen slik at jeg får et vindu til shakerkortet mitt. 


Jeg har dekorert med masse blomster og en av bladdiesene. Bokstavene er klistremerker. 
Produkter kjøpt hos Bikuben
Ark
Dies
Dekor

Jeg er med i disse utfordringene med kortene mine: 

Jeg håper dette inspirerer deg til å lage ditt eget påske shaker kort! 

Scrappeklem fra

Yasmin