tirsdag 19. september 2023

Skål! - Ølkort DT Papirdesign

Endelig nye ølark fra Papirdesign! Det er så stas for en ølbrygger som meg selv. Er så moro når man finner noe som er så tradisjonsrikt her i landet som øl på ark og dekor. Jeg har lagd et kort til en øl entusiast.


Har splattet bakgrunnen litt med Dina Wakley Gloss Spray. De fleste elementene har blitt festet på med foam tape. 

Lag deg selv en vidundelig tirsdag! Snart digitreff dere! :)
Scrappeklem fra Yasmintirsdag 22. august 2023

Bursdagshilsen

Det begynner å gå mot høst. Høsten er min favoritt årstid. Jeg elsker å se fargene på trærne forandre seg, lufta, alt modnes og man kan høste inn. I dag vil jeg dele et høstinspirert kort, laget med det fjorårets juleklipp arket til Papirdesign! Lag deg selv en nydelig tirsdag :) 
Scrappeklem fra 
Yasmin 


tirsdag 8. august 2023

Til lykke - Bryllupskort

 I dag har mannen og jeg 14års bryllupsdag! Det er absolutt bryllups sesong, og jeg har lyst til å dele et bryllupskort jeg fikk bestilling på. Jeg lager ikke så mye bryllupskort, så det er alltid en utfordring for meg. 
Jeg kuttet ut korset selv i kartong. Bestiller av kortet ønsket et kort med kors på. Dekorerte med blomster og perler. 

Papridesign produkter brukt: 
Ark: 
Dies:
PD17264 - Blad
PD2200831 - Til Lykke 3
Dekor: 
Art.nr 252 - Lukket Rose, Hvit

Lag deg selv en nydelig kreativ dag! 
Scrappeklem fra meg.

søndag 6. august 2023

Bokmerke - Det gode liv

 Jeg fortsetter å vise frem noen av de bokmerkene jeg lagde til lærerene på skolen til ungene. Jeg prøvde å lage så forskjellig som mulig, for hvert lærer individ er forskjellig også. 
På dette bokmerke brukte jeg distress ink og dyppet tag'n i fargene for å lage bakgrunnen. Jeg stemplet med stemplene "The Proffesor 2" fra Tim Holtz. Lyspærene er i tillegg embosset med klart embossingpulver. 

Produkter kjøpt hos Korthobby.no:
Ark: 
Stempler: 
Medier:
Dekor:

Lag deg selv en nydelig søndag! 
Scrappeklem fra Yasmin 

tirsdag 25. juli 2023

Kort til en 50åring!

For en liten stund siden fikk jeg i oppdrag om å lage et kort til ei som fylte 50år! Det måtte jeg jo bare få til. Jeg bestemte meg for å bruke samme brettingen som på den siste Scrap-a-Longen. Når man åpner kortet, så får man seg en liten overraskelse. Jeg har kost meg med mengder av Papirdesign produkter. 


Lag deg selv en nydelig tirsdag! 
Scrappeklem fra Yasmin


fredag 14. juli 2023

Nye farger i Distress Glaze!

 Hei alle sammen!

I går var jeg så heldig å få lov å teste og demonstrere de nye fargene i Distress Glaze fra Tim Holtz på facebook live i Bikubens inpsirasjons gruppe. 12 "nye" farger er på plass, og jeg sier nye i anførselstegn, for de er nye i Distress Glaze serien, men ikke nye farger i Distress serien til Tim. 


De nye fargene heter: Spiced Marmelade, Squeezed Lemonade, Pumice Stone, Peacock Feathers, Aged Mahogany, Abanoned Coral, Mermaid Lagoon, Chipped Sapphire, Bundeled Sage, Mowed Lawn, Seedless Preserves og Crushed Olive. 

Jeg gikk live i Bikubens Inspirasjonsgruppe på Facebook hvor jeg viste frem alle fargene, og noen forskjellige kort laget med distress glaze og Mintay Chippies. Fikk du den ikke med deg live, kan du se den i opptak her: På dette kortet har jeg brukt fargene: Spiced Marmelade, Pumice Stone, Mermaide Lagoon og Squeezed Lemonade. Chipboards fra Mintay. 


Papirene brukt på dette kortet er fra Ciao Bella. 


Chipboard med påskekaniner trenger man kanskje ikke å bruke til påske, men også på søte babykort. Denne kaninen har jeg farget med Pumice Stone, Abandoned Coral og hvitt embossingpulver. 


Papirene på dette kortet er fra Making Memories i serien "Animal Crackers". Her finnes det ark både til gutt og jente. Stickpinsene er fra Heidi Grace, dies fra Nellie Snellen og Papirdesign. 


På dette kortet har jeg også brukt chipboards fra Mintay og distress fargene: Mermaid Lagoon og Abandoned Coral. På det store roret har jeg brukt to farger jeg blandet - Vintage Photo og Walnut Stain. 


Arkene brukt på dette kortet er fra Ciao Bella og de små kulene er fra Prima som jeg har limt på med Soft Medium Matte/Gloss. Kulene heter Art Stones. 

Takk til alle som tok turen innom i går for å se på demoen på et litt rart tidspunkt kanskje, men det settes så stor pris på! Jeg håper dere ble inspirert til å prøve dere på litt distress Glaze og chipboards. 

Her er en link til alle produktene jeg brukte på demoen min eller du kan finne de i link samlingen nedenfor. 


Stor Scrappeklem til alle sammen! 
Yasmintirsdag 11. juli 2023

Iskrem - tag!

Hva er mer sommer en iskrem? Jeg har brukt ett design og laget 3 forskjellige farge versjoner av den samme tagen. Et lite tips er å se på baksiden av arkene dine, du kan finne skatter å bruke blant annet julearkene også. Her har jeg brukt 2 juleark til å lage tagene mine. Jeg har kost meg med papirdesign produkter :) 


Det er super lett å lage strøssel til isen. Bland forskjellig farger av microperler og bruk litt gel medium til å lime de på. Mediumet jeg har brukt, tørker matt, slik at du får noe strøssel lignende utseende.


Lag deg selv en nydelig kreativ dag!
Scrappeklem fra Yasmin 


mandag 3. juli 2023

Bokmerke - Tid for deg

Tilbake igjen i dag for å dele enda et bokmerke i serien min. Jeg lagde 12 stk, så det blir litt å dele. Dette bokmerke er laget i samme stil som det jeg viste frem i går, men med litt andre farger og stempler. Produkter brukt kjøpt på Korthobby.no
Ark: 
Stempler: 
Medier: 
Dekor: 

Lag deg selv en nydelig mandag! 
Scrappeklem fra Yasmin


søndag 2. juli 2023

Bokmerke - Følg Drømmen

En ny dag for å vise frem serien min med bokmerker laget til lærerene på skolen til ungene. Jeg prøvde å lage de forskjellige, slik at de ble unike til mottakerene. 

På dette bokmerket brukte jeg masse fine ting fra Tim Holtz. Det var forbausende enkelt å bruke måne masken fra Tim Holtz. Inni pakken får du 3 måner i 3 forskjellige størrelser. Brukte en blending tool til å få blandet farge og vann til flekker :) 

Lag deg selv en nydelig søndag! 
Scrappeklem fra Yasmin


tirsdag 27. juni 2023

Bokmerke - Kvalitetstid

  Den siste tiden har jeg vært travelt opptatt med å lage bokmerker til lærerene ved småguttene mine sin skole. Etter en liten diskusjon med FAU ble man enig om at Bokmerker varer lengre enn en liten kvast med roser og jeg fikk oppdraget med å lage merkene. Plastlommene til bokmerket lagde jeg ved bruk av Fuse Tool. Med litt øvelse er det superlett å lage egne lommer til bokmerkene. 

Det å lage bokmerker er så gøy! Håper du tar deg tid til å lese en god bok i sommer med eget produsert bokmerke :) 
Scrappeklem fra Yasmin