lørdag 11. februar 2012

Mini Love Album

Jeg er så vanvittig treg på bloggingen.. Det må jeg si. Viljen er der altså. Tenkte jeg skulle "Spred the love" med et mini mini album jeg hadde på kurs med 12 herlige damer i forrige uke. Kurset gikk av stablen på Bikuben og vi lagde 2 enkle kort og et mini album.

Litt om min tanke bak albumet er at hvert bilde representerer et år vi har vært sammen. Jeg og min man har vært sammen i 10år, men vi begynte ikke å ta bilder sammen før vi hadde være sammen i ca 4år.. Er mulig at det finnes noen bilder av oss i en eller annen haug, men jeg tok utgangspunkt i de bildene jeg hadde. Så i albumet finnes det bilder av oss fra 2006 (så var det året jeg begynte å scrappe) frem til 2011. :)


Jeg har her brukt Jenni Bowlin Bingo cards som base for minialbumet. Pyntet med litt Jenni Bowlin sommerfugler, hyssing og knapper. Har også stemplet med TH-stempler og brukt distress ink vintage photo på kantene.


Papir serien jeg har brukt for å dekke baksiden av kortene er "Kissing Booth" fra Basic Grey. Diecutene er ferdige diecuts fra Melissa Frances. De er også svertet med litt Vintage Photo. Bildet av meg og husbonden er fra 2006 :) Bradsen er fra Basic Grey som matcher "Kissing Booth" serien. Har også brukt en liten bit tape fra 7gypsies. Stemplet er fra Tim Holtz plate.


På disse sidene har jeg brukt en enkel blomst fra Prima - Bristo Blooms. Samt diecut fra Melissa Frances. Har også fått på et stempel fra Magnolia og Seam binding ribbon og en liten knapp.
Bildene her er fra 2008 og 2009 <3På disse sidene har jeg brukt papirer fra Basic Grey. Dette går igjennom hele albumet. Har også da brukt en Tim Holtz dies og stanset ut banneret. Det kan brukes til å skrive på f.eks. Har og brukt billetter fra Jenni Bowlin og Brads fra Basic Grey i "Kissing Booth" serien. Bildet er fra 2010. Man kan visst man vil hekte på flere av disse bingokortene, for å forlenge albumet. Baksiden lagde jeg bare ren med pynte papir, slik at man kan fortsette i det uendelige om det er ønskelig. Et morsomt lite album man kan gi til mannen, venninna eller hvem som man måtte ønske.

Takk for at du tittet innom meg! :)

I've made this tiny mini album with Jenni Bowlin Bingo Cards. The picture represent one year of my husbond and I together. We have been together since 2001, but I didn't start taking pictures of us together before 2006.. (I'm sure I can find some from earlier dates in my picture pile, but I printet these out on my computer. The whole Idea behind the book is that you can add more years to the mini and expand your album as the years go. Thanks for dropping by! :)

2 kommentarer:

lillesmor sa...

Så koselig et lite album. Hyggelig å ha en side for hvert år slik du har gjort.
Ha en fin helg.

Kristine sa...

Jeg falt veldig for dette albumet :) Kjempe fin ide. Skal nok se om jeg ikke får tid til å lage en slik til min kjære selv :) Du kunne vel ikke tenke deg å legge ut en step-by-step guide på evt denne eller andre kort du lager? Syntes du er veldig flink og tips hadde blitt tatt gost imot! :)

Håper du koser deg oppe i Trøndelag.

Klem