tirsdag 14. oktober 2008

Ny jobb, Ny bil, Nytt liv??

Huff.. nå er det mange dager siden jeg har skrevet  noe her. Har ikke vært så produktiv i det siste heller. Jeg har nå endelig tatt mot til meg og sluttet på jobben. Jeg har vært der i 7år. 7år med mye glede, men mye frustrasjon og tårer også. I det siste har jeg vært forferdelig deprimert hver gang jeg skulle dit.. Jeg håper det bedrer seg med ny jobb og en ny mulighet. Hverdagen min blir jo totalt forandret. Jeg er både spent og usikker på samme tid. Usikker på alt det nye, men spent på det på samme tid. 

Vi skal og kjøpe oss ny bil nå. Når alle prøver å ikke ta opp lån pga finanskrisen, ja da tar vi opp lån vi.. *lol* Vi må ha oss ny bil. Den vi har nå fungerer bra motormessig, men resten er jo til å dø av. Den skrangler og piper. Varmeapparatet tok kvelden i sommer og den må i eu-kontroll i januar. Så da fant vi ut at vi skulle få kjøpt oss en stasjonsvogn. Vi er en familie, og vi trenger mer plass. :) Vi har tittet på en bil som vi skal ha i naf kontroll i morgen. Jeg virkelig GLEDER meg til å få ny bil. Det skal bli godt! :D Hvis vi ikke kjøper ny bil, blir det dårlig med Trondheimsturer på oss og det går jo ikke! 

Ellers er Scrappekrigen i fullgang på Scrapping.no Litt motvillig meldte jeg meg på, men Maya var flink til å pushe meg i rett retning. *lol* Jeg er da lagleder på laget: 10mmy's 10gre  og vi hadde vår første avstemning i går. Jeg kom på en respektabel andre plass og det er jeg godt fornøyd med siden jeg ikke helt ble fortrolig med lo'n.  

Denne lo'n handler om Felix og bassenget vi har i hagen. Vi har alltid fortalt han at han må være forsiktig der, og at det er farlig om han detter uti. Derfor sa vi at det bodde en blekksprut uhyre oppi der slik at han ikke skulle gå dit alene (hageslangen *lol*) Og det har han respektert så mye. En liten skrøne for å holde en liten kropp trygg.. 

Tusen takk for at du svingte innom meg!  Jeg må haste avgårde til jobb nå.. litt motvillig men dog må jo ha penger.. :)

5 kommentarer:

Monica sa...

Så moro med ny bil, vi driver også og kikker på det om dagen.
Lykke til med ny jobb, håper det gjør at hverdagen din blir bedre :)
Nydelig LO!!

snupski sa...

Hei Yasmin!
Kjempe bra for deg som greier å komme deg bort fra den jobben før den ødelegger deg.Kjenner jeg blir veldig glad på dine vegen Har selv opplevd det å ikke trives. Lykke til på den nye jobben.
Loen din var kjempe fin. Gleder meg til jeg blir så flink.

Wenche sa...

Spennende med ny jobb og ny bil. Håper du kommer til å storkose deg i nye jobben :-)

den Loen din var skjønn. Flott bilde.

Lula sa...

Hei vennen!!

Jeg er så glad du fikk deg den jobben*klem*, det tror jeg var 100%riktig av deg;) Det er alltis litt rart å begynne på en ny epoke i livet....men som oftest går det bra!

Nå er det bare 2 uker til vi møtes!!! Gleder meg masse:))

Kirsten sa...

Hei,hei!
Så koselig å hilse på deg idag! Så spennende med ny jobb og ny bil!