torsdag 3. oktober 2013

Utforsker - Vinter Layout


På mandag var det min tur igjen i Inkido bloggen. Jeg har funnet frem vinterbildene mine og liker veldig godt bilde jeg har scrappet på de fantastiske jule/vinterarkene til Inkido.

Vi har vel en liten tradisjon med gutta at vi finner på noe på dagtid på julaften. Mye fordi at forventingene til dagen er så stor og at det blir så myye lagret energi av å bare sitte inne foran tv'n hele julemorgen. Her er vi ute på tur og Felix gjør det han bruker.. utforsker området :)

Jeg digger dette papiret fra Inkido. Du får det i to forskjellige fargetoner. Dette blå papiret og et papir som er litt hvitere i tonen. Digger de!


Jeg elsker lag på lag. Et lite tips til å få lagene til å virke høyere enn det de er, er å krølle arkene. Det gir det litt dimensjon og man får noe som ser enda litt mer lag på lag ut. Chipboardene er fra wycinaka som er et polsk firma.. To av stjernene er fra Pink Paislee også. :) 

Da håper jeg alle får en super kreativ natt og happy scrapping. Takk for at du stoppet innom meg!

A layout I made for Inkido DT! Loved working with this winter papers from Inkido! They are utterly beautiful. Thanks for stopping by me today! Have a scrappy happy day!


5 kommentarer:

Filharmonica sa...

Lekker LO Yasmin! Herlig med de duse fargene :-) Tusen takk for sist, var hyggelig å møte deg på messa :-)

Sylvia sa...

Alldeles nydelig:-))

Jeanette sa...

Super stilig LO Yasmin. Likte godt mønster arket og bilde av Felix.

Olga Siedlecka sa...

Hello Yasmin,
nice to see you again.
welcome on board of scrapki!

Unknown sa...

What a stunning page, Yasmin!!!